joi, septembrie 19, 2024
AcasăPariuri sportiveRomânia – Lituania: "tricolorii" întâlnesc una dintre victimele favorite

România – Lituania: „tricolorii” întâlnesc una dintre victimele favorite

-

Luni, 9 septembrie, de la ora 21.45, România joacă împotriva Lituaniei, în al doilea meci din Liga Națiunilor (Liga a 3-a, Grupa 2). După ce au învins cu 3-0 în Kosovo, „tricolorii” sunt mari favoriți să obțină încă 3 puncte împotriva unei naționale în fața căreia România a suferit o singură înfrângere.

La Superbet, meciul de pe stadionul Steaua beneficiază de Cote Mărite, Superpariuri, dar și de opțiunea BetBuilder. Descoperă aici oferta completă pentru România – Lituania!

Meciul 60 pentru selecționerul Mircea Lucescu

După ce a revenit cu o victorie, Mircea Lucescu (79 de ani) speră într-un nou succes, la duelul cu numărul 60 ca selecționer al „tricolorilor”. În precedentul mandat, între noiembrie 1981 și octombrie 1986, Lucescu a strâns 58 de partide, iar victoria din Kosovo, de vineri, a fost al 25-lea succes pe banca României, din 59 de meciuri.

Stadionul Steaua are o însemnătate specială pentru legătura dintre Mircea Lucescu și echipa națională. Pe vechea arenă, cel mai titrat antrenor român a condus ultimul meci din primul mandat ca selecționer, victoria 4-0 cu Austria.

- Advertisement -

După succesul cu 3-0 de la Priștina, „tricolorii” sunt liderii Grupei 2, la egalitate de puncte cu Cipru, care are însă golaveraj inferior după victoria cu 1-0 partida de debut, în Lituania.

Palmaresul meciurilor directe este net favorabil României. Din 1931 încoace, naționala noastră a întâlnit de 13 ori Lituania, câștigând de 12 ori. Singurul eșec în fața balticilor este cel din 2008, 0-3 la Cluj-Napoca, în preliminariile Campionatului Mondial din 2010. În lotul de atunci al lituanienilor se afla și actualul selecționer al balticilor, Edgaras Jankauskas (49 de ani).

Cele două naționale au fost adversare și în ediția inaugurală din Liga Națiunilor. În toamna lui 2018, România câștiga cu 2-1 la Vilnius și cu 3-0 la Ploiești.

- Advertisement -

1,28 este cota Superbet pentru o victorie a României, în timp ce Lituania a primit cotă 11,00 pentru o surpriză la București.

Toate meciurile din Liga Națiunilor beneficiază online de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Ce spun cotele pentru marcatori

În topul cotelor pentru posibilii marcatori, Denis Alibec și Denis Drăguș ocupă primele două locuri, cu 2,60.

În formă excelentă și autor al unui gol superb în Kosovo, Dennis Man are cotă 2,90 să marcheze împotriva lituanienilor, exact cât au primit și Ianis Hagi, Darius Olaru și Nicușor Stanciu.

Marcator din penalty în precedenta partidă, Răzvan Marin a primit cotă 3,90 să înscrie din nou, prin orice prodeceu.

De cealaltă parte, lituanianul Armandas Kucys, de la Celje (Slovenia), este principalul favorit să marcheze, având cota 7,50.

România – Lituania se trăiește la intensitate maximă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super-pariori din România și inspiră-te din pronosticurile ambasadorilor și influencerilor Superbet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -