vineri, septembrie 20, 2024
AcasăNewsPSD a instituit embargoul media asupra scandalului care-l vizează pe Pieleanu. Tonomatul...

PSD a instituit embargoul media asupra scandalului care-l vizează pe Pieleanu. Tonomatul Ciutacu s-a năpustit asupra fetelor care-l acuză pe „sondor“ că e prădător sexual

-

Mașinăria de propagandă a PSD s-a pus în mișcare, după câteva zile de surpriză, și a demarat operațiunea de salvare a sociologului Marius Pieleanu, cel despre care mai multe fete au relatat cum le-a hărțuit sexual în calitate de profesor la SNSPA. Presa controlată de PSD (prin sume enorme din bani publici) a impus un embargou asupra știrilor privind scandalul în care e implicat Pieleanu. Victor Ciutacu s-a năpustit asupra victimelor, terfelindu-le.

Ordinul oficial pe unitate pare să fi fost dat de Marcel Ciolacu miercuri, când a sugerat că dezvăluirile despre abuzurile sexuale ale lui Marius Pieleanu și Alfred Bulai, profesori la catedra de Sociologie de la SNSPA, ar avea de fapt alte dedesubturi. „Nu ați vrea, totuși, înainte de a judeca pe cineva, să aflăm întreg adevărul?“, a răspuns premierul când a fost întrebat despre mărturiile privind abuzurile sexuale ale lui Pieleanu și Bulai.

Victor Ciutacu, moderator de emisiuni la România TV, a lansat apoi o serie de atacuri imunde la adresa victimelor care au îndrăznit să deschidă gura și să vorbească despre abuzurile lui Pieleanu și Bulai.

Pe post, Victor Ciutacu a spus: „Domnișoarele «abuzate» erau majore, stăpâne pe ele și responsabile legal, spre deosebire de elevii violați de la «Sava» (Colegiul Național Sfântul Sava – n. red.), cărora mai nimeni nu le poartă grijă. Nu le-a dus bătrânul satir cu forța la birt sau acasă, nu le-a încuiat pe dinăuntru și a înghițit cheia, pe fundal se aud chicotind colegii. Una dintre mărturisitoare era așa revoltată și terifiată, că s-a dus benevol în practică și anul următor. Nu apucase să înregistreze la prima tură. Ce «carieră academică» visa necăjita aia la 19 ani? Preocuparea ei era să treacă în anul 2. De atâtea visuri academice, a ajuns politrucă la REPER“.

- Advertisement -

Apoi, pe contul său de Facebook, Victor Ciutacu a adăugat: „Indignatele care i-au fost studente sunt patetice în a-și aminti cu exactitate ce le-au povestit altele și a-și justifica lașitățile“.

Ciutacu a atacat sistematic, seară de seară, victimele prădătorilor sexuali de la SNSPA, încercând să le distrugă reputația, să arunce vina asupra lor și să le înjosească. Este exact aceeași rețetă folosită și în numeroase alte cazuri, când Ciutacu a atacat inamicii Sistemului.

Cel mai cunoscut caz recent este cel de la moartea jurnalistei Iulia Marin. Pentru vina de a fi făcut anchete care vizau Puterea, dezvăluiri despre granguri din partidele mainstream (PSD și PNL), înalți oficiali din administrație și mafioți din sistem, fata care murise a fost pur și simplu linșată mediatic de Ciutacu zile în șir, în prime-time. Miza era următoarea: afirmând că Iulia Marin fusese nebună și instabilă psihic, Ciutacu voia să demonstreze că toate anchetele ei erau niște invenții, iar Cătălin Tolontan, care conducea „Libertatea“ la momentul respectiv, s-ar fi folosit de o persoană labilă ca să lovească în prea-cinstiții conducători ai țării și patroni de televiziuni la care s-a îndestulat și Ciutacu.

- Advertisement -

Revenind la cazul Pieleanu, cei de la Antena 3, televiziune din platourile căreia Pieleanu e nelipsit, au ascuns total acuzațiile grave aduse acestuia de foste studente ale sale. Doar la „Observator”-ul Antenei 1 a fost dată o știre de câteva minute, dar focusul era pe Alfred Bulai, numele lui Pieleanu apărând abia la minul 2. Pe site-ul Antenei 3 apare o singură mențiune, bălmăjeala de miercuri a lui Marcel Ciolacu, când a sugerat că ar exista interese mari la mijloc.

Nimic despre scandalul abuzurilor sexuale ale lui Pieleanu nu există nici pe site-ul DCNews.ro, aparținându-i lui Bogdan Chirieac, prietenul „sociologului națiunii”, cum îi spune „Morsa competentă”.

Pe site-ul postului România TV există două știri: aceeași „reacție“ a lui Ciolacu față de scandalul în care e implicat „sondorul PSD“ și anunțul că, în fața valului de acuzații, Pieleanu „renunță“ la postul de profesor la SNSPA.

Nu există nicio prezentare a cazului, nicio mărturie a victimelor, niciun detaliu despre practicile profesorului strâns legat de ecosistemul de putere al PSD.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Încolțit, Pieleanu demisionează de la SNSPA. Foste studente îl indică drept „un prădător sexual mai periculos decât Bulai“. Se cere anchetarea „sondorului“ PSD

VIDEO. Ziua în care Porcul-de-la-catedră a fost zdrobit: făcut de râsul țării, dat afară din facultate, cercetat penal, și-a cerut pensionarea. Abuzurile sexuale scârboase ale prof. univ. dr. Alfred Bulai. De mulți ani le cerea studentelor să se dezbrace în fața lui și le amenința cu „șarpele”

VIDEO. „Socialiștii de caviar“: Grindeanu, filmat când își ascundea ceasul scump în buzunar, înainte de filmare. „Îl am de mult, are încuietoarea stricată!“

Ciolacu s-a dat de gol: deficitul bugetar al României pe 2024 va fi de peste 8%, și nu de 5%! Aritmetica l-a doborât pe impostorul mincinos

„Noul Caritas“, în centrul Capitalei: sute de fraieri stau la coadă pentru a se înscrie la „apartamentele de 35.000 de euro fără dobândă“ promise de George Simion și AUR

Furioasă, Carmen Dan dezvăluie: Dăncilă știa ce pregătește Dragnea pe 10 august 2018! PSD și serviciile călăresc România, liderii își pun șefii în Poliție, premierii sunt aleși pe criterii de loialitate sau SRI

Sistemul petrece la ziua lui Tucă: Geoană, Ciolacu, Ponta, Dungaciu… Conspiraționiști, rusofili și prieteni ai Chinei

11 COMENTARII

  1. Ciumatu Ciutacu știe, dar o dă cotită că acele studente chiar dacă erau
    majore, de frică nu au făcut reclamație pentru că doreau să termine
    școala fără probleme. Capisci măi Ciumatule ?!

  2. E vorba de „jurnalistii” in solda de la HaHaNews, G4 Meme, Zoaie.com si celelalte site-uri platite sa manipuleze la comanda si care cenzureaza tot va niste securo-ziaristi ceaysisti. Nicio vorba despore Pieleanu si pesedistopenelistii lui

  3. ca studentele erau majore si cu experienta zero nu ii absolva pe cei doi propagandisti de vina. Iar demisia pentru multi profesori de acolo e imperativa, incepand cu rectorul si cu decanii care au patronat un mediu viciat. Despre Ciutacu nu e cazul sa comentam niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -