duminică, septembrie 29, 2024
AcasăPariuri sportiveUngaria - Elveția: naționala lui Szoboszlai nu a pierdut niciun meci în...

Ungaria – Elveția: naționala lui Szoboszlai nu a pierdut niciun meci în preliminarii

-

Ungaria și Elveția se întâlnesc în al doilea meci al Grupei A, sâmbătă, de la 16.00. Se duelează două naționale puternice, care au avut însă parcursuri diferite în preliminarii.

Maghiarii nu au mai câștigat un meci direct cu Elveția din 1981, deși de atunci s-au întâlnit de 6 ori.

Descoperă oferta completă pentru Ungaria – Elveția și alege-ți favorita!

Ungaria, fără înfrângere în preliminarii

Naționala Ungariei a avut un parcurs foarte bun în preliminarii, încheind Grupa G pe prima poziție, neînvinsă, cu 18 puncte (5 victorii și 3 remize, golaveraj 16-7). Din grupa maghiarilor au mai făcut parte Serbia (14 puncte), Muntenegru (11), Lituania (6) și Bulgaria (4).

- Advertisement -

Naționala antrenată de Marco Rossi a avut și cea mai bună apărare din grupă, cu doar 7 goluri primite în 8 meciuri. Tehnicianul italian se află la al doilea European consecutiv la cârma selecționatei maghiare.

Mai mult, Ungaria are o singură înfrângere în ultimii doi ani: 1-2, recent, în amicalul cu Irlanda. Înaintea acestui eșec, maghiarii pierduseră în septembrie 2022, 0-2 cu Italia în Liga Națiunilor (Liga A). De atunci, selecționata lui Rossi a înregistrat 10 victorii, 5 remize și un eșec, golaveraj 29-13.

Ungaria este candidată importantă la locul secund în Grupa A, din care mai fac parte Germania și Scoția.

- Advertisement -

În ceea ce privește lotul, selecționerul Rossi n-a avut nicio problemă medicală până la primul meci de la turneul final. Marile așteptări sunt de la Dominik Szoboszlai (FC Liverpool), cel care a reușit să strălucească și la ediția trecută.

Toate meciurile de la competiția din Germania beneficiază de promoția SuperAvantaj.

Elveția e imprevizibilă la turneele finale

Naționala Elveției nu a avut parcursul așteptat în grupa din care a făcut parte și România. Deși a început ca favorită, formația lui Murat Yakin a încheiat pe poziția secundă, la 5 puncte în spatele României. De altfel, postul selecționerului a fost deseori în pericol.

Totuși, la turneele finale, Elveția a reușit în ultimii ani să arate ca o formație puternică, iar la ediția trecută a impresionat, după ce a reușit să elimine chiar Franța, campioana mondială de la acea vreme, la penalty-urile de departajare, într-un meci spectaculos disputat pe Arena Națională din București (după 3-3 la capătul prelungirilor).

În ciuda parcursului din preliminarii, Elveția nu a pierdut niciunul dintre cele patru meciuri de pregătire, în care a încasat un singur gol și a reușit să marcheze de 6 ori. Ultima înfrângere a elvețienilor a fost în ultimul meci al preliminariilor, cel cu România de pe Arena Națională, scor 0-1.

Elveția și Ungaria s-au întâlnit ultima dată în 2017, când elvețienii s-au impus cu 5-2. Naționala maghiară a reușit să câștige doar două dintre cele 9 întâlniri directe. În ultimele confruntări s-au marcat multe goluri.

La nivel de lot, nici naționala lui Murat Yakin nu are probleme sau absențe pentru primul meci, care poate fi crucial pentru calificare.

Ungaria – Elveția se joacă și în SuperSocial. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super-pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -