62% dintre cititorii ZIARISTII.COM cred că Rareș Bogdan a luat o decizie bună intrând în politică pe lista PNL

3
735

Sondajul cu întrebarea „Cum vi se pare intrarea lui Rareș Bogdan în politică, în fruntea listei PNL pentru europarlamentare?”, găzduit de site-ul ziaristii.com, a dat rezultate interesante.

 • 62% dintre cititori cred că Rareș a luat o decizie bună (1.37 de voturi)
 • 22% – decizie rea (570 de voturi)
 • 13% – decizie așa și-așa (332 de voturi)
 • 2% – nu mă interesează (64 de voturi)
 • 1% – nu știu (34 de voturi).

Număr total de voturi: 2.637.

Puteți vota în continuare pentru acest sondaj aici:

Cum vi se pare intrarea lui Rareș Bogdan în politică, în fruntea listei PNL pentru europarlamentare?

Arată rezultatele

Loading ... Loading ...

Sondajul la zi:

"Bunicul" Dragnea se apropie de nunta cu "nepoata" Irina. Ce cadou i-ați face mirelui?

Arată rezultatele

Loading ... Loading ...

3 COMENTARII

 1. Sunt mulțumit de PNL că au oameni pentru un nou război de 100 de ani ai Berlinului la Bucureşti care vrea mai mult de la fiecare guvern local. Germania mai bine pierde Nardoesia Dacia Russia decât Bucureştiul sau Chișinăul de mâine.

  Rareş Bogdan e un ziarist bun. Va fi un politician bun. Trebuie doar să facă treabă la Strasbourg şi-l vom umple de dolari.

 2. Rareș Bogdan a declarat ca a intrat in bătălia pentru europarlamentare chiar dacă veniturile sale vor fi mai mici decât ce câștiga la postul REALITATEA TV.
  I-as spune acestui Rareș Bogdan ca sa nu para ca este cavalerul dreptății și cu subiect și predicat: DOMNULE RAREȘ BOGDAN, POSTUL REALITATEA TV ȘI-A PLĂTIT DATORIILE ( toate) LA STAT IN ULTIMII 10 ANI AȘA CUM ÎȘI PLĂTESC ( din greu ) sutele de mii de firme private ca cele de stat au DATORII DE MILIARDE DE LEI ( CE-O OLTENIA, toate din zona minieră și altele se știu ele , dar statul nostru scump și drag nu scoate o vorba, de ce ? ).NU DE ALTA DAR TOT ACEST ZGOMOT CU RAREȘ BOGDAN SA NU SE FÂSÂIE.
  RAREȘ BOGDAN IEȘIȚI IN FATA ȘI SPUNETI ROMANILOR CARE VA IUBESC, DOMNILOR REALITATEA TV ESTE UN POST CARE ARE SAU NU D A T O R I I LA BUGETUL STATULUI. NU DE ALTA DAR ACEST POLITICIAN INTRAT IN POLITICA SA NU NE CREADĂ PE TOȚI PROSTI!!!!!!! Inclusiv Cameleon de Cosmin Gușă !!!!!! Ce salarii avea Rareș Bogdan care a renunțat la salariul de nabab de la postul REALITATEA TV pentru un salariu “ modest” de parlamentar la Bruxelles!!!!!!!!!!!! Culmea dacă sta mai mult pe-acolo , ii mai da și pensie , saracutu’!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here