21 de idei de cadouri de Crăciun pentru cea mai bună prietenă

1
405

Prietena ta cea mai bună este un sprijin emoțional real pentru momentele în care îți este greu și partenera perfectă pentru petrecerile la care mergeți împreună. Dar este și acea persoană căreia îi povestești întâmplările din viața voastră.

Sărbătorile sunt momentele perfecte pentru a-i transmite respect, apreciere și afecțiune cu ajutorul unui dar, indiferent care sunt valoarea și mărimea acestuia.

Am pregătit pentru tine 21 de idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă. Iată care sunt acestea!

1. O brățară decorată cu accesoriul infinitului îi vorbește despre prețuirea veșnică pe care o porți celei mai bune prietene. Accesează diferite magazine online care vând bijuterii și alege modelul potrivit vârstei și stilului său.

2. O ședință de relaxare deplină și răsfăț la SPA îi poate schimba dispoziția pentru cel puțin o săptămână.

3. Un difuzor de aromaterapie și un set de uleiuri esențiale pure ce-i pot influența pozitiv starea de sănătatea, aceste uleiuri fiind recunoscute pentru starea de bine pe care ți-o pot oferi prin inhalarea vaporilor.

4. Un set de accesorii decorative specifice Crăciunului pentru locuința sa, accesorii care au darul de a-i oferi un plus de căldură și senzația aceea de intimitate.

5. Alege, în funcție de bugetul tău, unul dintre cele mai delicioase coșuri cadou ieftine ce conțin ciocolată fină, bomboane delicioase și cea mai bună cafea, dar și alte produse, în funcție de modelul pentru care optezi!

6. Un jurnal personalizat pe care să-l folosească din prima zi a următorului an și în care să-și păstreze cele mai intime gânduri. Alege unul prevăzut cu o cheiță, pentru ca ea să rămână singura persoană care își cunoaște secretele.

7. Un accesoriu care să reprezinte scena nașterii Mântuitorului, pentru a nu uita semnificația Crăciunului.

8. O bijuterie care să-i poarte numele, indiferent că este o pereche de cercei, un pandantiv sau un inel.

9. O pătură călduroasă pentru serile friguroase în care se relaxează citind sau discutând cu tine ori cu familia.

10. O carte de bucate pentru prietena pasionată de arta culinară sau căreia îi place să testeze diferite rețete pentru încântarea familiei și a prietenilor.

11. Un set de cărți a căror lectură s-o transpună în viața și gândurile personajelor sale preferate.

12. Un set de produse de îngrijire personală pentru femeia care creează din fiecare zi un adevărat ritual de înfrumusețare.

13. Vrea să se perfecționeze într-un anumit domeniu? Alege un curs specific sau înscrie-ți cea mai bună prietenă pe una din platformele încărcate cu sute, chiar mii de cursuri din varii domenii de actualitate!

14. Printează cea mai frumoasă fotografie a voastră și înrămeaz-o într-un tablou creativ! Ajut-o să-și reamintească mereu că ești acolo pentru ea, în special în momentele în care are cea mai mare nevoie!

15. Programează-ți cea mai bună prietenă, în preajma Sărbătorilor, la o ședință la manichiură și pedichiură! Cât de frumoasă se simte femeia îngrijită și apreciată!

16. Biografia uneia dintre cele mai puternice femei din lume ,care o poate inspira și motiva să se autocunoască și să-și depășească limitele. Kamala Harris a fost desemnată de Forbes, în 2021, pe locul 2 printre cele mai puternice femei din lume.

17. Un semn pe suprafața căruia să existe un citat motivațional sau un mesaj scris de tine, prin care să-i spui cât de mult înseamnă pentru tine.

18. Un set de lumânări parfumate cu arome diferite, care să-i încânte simțurile și fiecare zi petrecută acasă sau la locul de muncă.

19. Un set de accesorii utile pentru călătoriile pe care obișnuiește să le facă.

20. Un e-reader Kindle pentru prietena care vrea să economisească spațiu în deplasările sau plimbările ei și căreia îi place să citească.

21. Un abonament la Netflix dacă nu are deja și care-i poate oferi uneori relaxarea de care are nevoie vizionând serialul sau filmul ei preferat.

Cum alegi cea mai bună idee de cadou de Crăciun pentru prietena ta cea mai bună? Simplu. Ia fiecare idee de mai sus și imaginează-ți cum s-ar simți la primirea oricăruia dintre cadouri! Alege darul despre care tu consideri că-i trezește o emoție puternică!

1 COMENTARIU

  1. La mulți ani România noastră minunata cu oamenii frumosi. La mulți ani sănătoși frumosi și fericiți D-ul Cartianu. Super ideia 2 deja le-am copiat ptr o întâlnire cu d-na prof de franceza din cl 5-8,impreuna cu 2 colege de clasă,în 20dec.PS de la terminare clasei a-8 a ne întâlnim prima dată.Mii de mulțumiri și multe succese.Sărbatorii fericite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.