ZODIA PROȘTILOR. Vom conduce Europa cu un ministru de nota 2,75 la sport. Titularizarea a reuşit-o la a şasea încercare, exact după ce s-a înscris în PSD!

0
8723

Încheiem anul cu un guvern al ruşinii naționale, care va conduce totuşi Consiliul Uniunii Europene. Asta înseamnă că fiecare ministru va conduce şedințe cu omologii săi din celelalte țări ale UE.

Remanierea din noiembrie a făcut ca mirobolantul Dănuț Andruşcă, proprietarul unei vulcanizări din Neamț, să nu-i dirijeze, totuşi, pe miniştrii Economiei din Germania, Franța, Italia, Spania, Olanda, Suedia etc.

Aceeaşi remaniere l-a adus însă în guvern pe Constantin Bogdan Matei, care de atunci ocupă fotoliul de ministru al Tineretului şi Sportului. Tot un fel de Andruşcă şi ăsta!

Bogdan Matei a fost fotbalist modest, de liga a treia, şi a continuat ca profesor de sport. Din 2016 este senator PSD de Vâlcea.

Ca profesor, Matei a devenit titular abia după 6 ani de încercări. Titularizarea a fost o luptă grea. La prima încercare, în 2006, a luat nota 2,75; un an mai târziu, 5,25. Nota de trecere (minimum 7,00 la examenul scris) a reuşit-o abia în 2012, la scurt timp după ce s-a înscris în PSD.

Se poate spune şi altfel: văzând că nu reuşeşte să obțină titularizarea, după 5 încercări eşuate, Bogdan Matei a hotărât să se înscrie în PSD. De atunci, totul a curs şnur:

  • 2011: se înscrie în PSD;
  • 2012: obține titularizarea (după 5 încercări eşuate, cu note penibile);
  • 2013: este numit director de şcoală;
  • 2016: este numit inspector şcolar;
  • 2016: ocupă prima poziție pe lista PSD pentru Senat; ajunge senator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here