vineri, mai 31, 2024
AcasăPariuri sportiveUn "El Clasico" SuperImportant pentru Xavi. Află de ce și decide ce...

Un „El Clasico” SuperImportant pentru Xavi. Află de ce și decide ce pariezi!

-

Ce „El Clasico” transformațional pentru Xavi, unul care împlinește o călătorie inițiatică! De ce? Acest al 7-lea „El Clasico” pentru el ca antrenor al Barçei… va fi primul jucat acasă, pentru managerul Xavi!

După ce-a învins Realul în Asia, în America de Nord și pe „Bernabeu”, la cârma Barçei, fostul jucător legendar al catalanilor are acum șansa de a-și trece în palmares o victorie mult dorită și pe „Camp Nou”.

Cea mai bună ofertă de pariuri și cote e aici.

Ce-au făcut Cruyff, Pep și Luis Enrique în primul „El Clasico” jucat acasă

Xavi e descendent dintr-o „dinastie Cruyffiană”. Titanul Cruijff, Cruyff sau Cruyf (cum i-a spus cosmopolita capitală a Catalunyei) e de departe cel mai important fost jucător al Barçei care a ajuns apoi antrenor al echipei catalane.

- Advertisement -

Din el descind toți cei mari, iar pentru toți, primul „El Clasico” pe „Camp Nou” a fost colosal.

Cel mai aproape de noi a fost Luis Enrique, care a învins Realul cu 2-1 pe „Camp Nou” în 2015. Pentru Luis Enrique, era al 4-lea „El Clasico” pe care-l conducea de pe banca Barçei.

Pep Guardiola a condus chiar pe „Camp Nou” primul dintre cele 21 de „El Clasico” pe care le-a pregătit tactic. A fost un debut victorios, pentru o carieră glorioasă pe banca Barçei: 2-0 contra Realului, rivalul etern.

- Advertisement -

La final, reverența Demiurgului: Johan Cruyff a câștigat și el primul „Clasico” pe „Camp Nou”, tot cu 2-0.

Guardiola și Luis Enrique au mers pe 1-4-3-3. Probabil pe acest sistem va miza și Xavi duminică. Johan Cruyjff a mers pe legendarul său 1-3-4-3 în primul „Clasico” pe care l-a condus ca antrenor.

De la Cruyjff și „fiii” la prezent. Barça are 9 puncte avans și ascendent moral (3 victorii în ultimele 3 dueluri cu Real). Moment de vârf pentru catalani (cea mai bună defensivă din La Liga, cu numai 8 goluri primite), un moment pe care ar trebui să-l concretizeze și în campionat, epicentrul rivalității cu Real Madrid?

Vor reuși Xavi și băieții să obțină victoria? Află răspunsurile în pariurile puse de ambasadorii Superbet, jurnaliștii de top și tipsterii din SuperSocial!

GO SUPER!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -