marți, mai 28, 2024
AcasăPariuri sportiveTeam LeBron vs Team Giannis în confruntarea stelelor din baschetul american! Cote...

Team LeBron vs Team Giannis în confruntarea stelelor din baschetul american! Cote SuperÎnalte

-

O ediție de senzație, în care startul sărbătorii va fi chiar în ziua de 17 februarie, o bornă colosală în baschet, fiindcă e ziua în care s-a născut „Air Majesty”: Michael Jordan! Dar înfruntarea de sub panouri va începe duminică dimineața, la ora 3.00.

Găzduit de Vest, în Salt Lake City (Utah), cel de-al 72-lea rodeo între superstarurile din baschetul profesionist nord-american opune Team LeBron (jucătorii din Conferința de Vest) contra Team Giannis (selecționata jucătorilor din Conferința de Est).

În palmaresul direct, Vestul conduce cu 37-29 la victorii. De când s-a trecut la actualul sistem, în care corifeii din fiecare conferință dau titulatura echipei, Vestul (Team LeBron) are 5-0, victorios în fața lui Team Giannis și Team Durant, de câte două ori, respectiv o dată în fața lui Team Curry!

Festivalul All Stars acoperă un întreg weekend și e la cele mai bune cote la Superbet.ro.

- Advertisement -

Primele rotații ale celor două SuperSelecționate sunt grandioase

Palmaresul și experiența sunt de partea Vestului, care va alinia un prim 5 care cumulează 39 de prezențe anterioare în All Star Game (ASG): LeBron (LA Lakers) – 19 selecții în ASG, Jokic (Denver Nuggets) – 5, Doncic (Dallas Mavericks) – 4, Ja Morant (Memphis Grizzlies) – 2 și Zion Williamson (New Orleans Pelicans) – 2.

Estul replică printr-un prim 5 care însumează 36 de selecții: Kevin Durant (Brooklyn Nets) – 13 selecții în ASG, Kylie Irving (Brooklyn Nets) – 8, Giannis (Milwaukee Bucks) – 7, Donovan Mitchell (Cleveland Cavaliers) – 4 și Jayson Tatum (Boston Celtics) – 4.

Votați de zeci de milioane de fani, plătiți cu zeci de milioane de dolari, baschetbaliștii care se vor înfrunta în All Star Game 2023 au misiunea de a oferi un spectacol total, pentru sute de miliarde de spectatori. Pariem că-și vor îndeplini misiunea!

- Advertisement -

Inspiră-te pentru SuperPariuri direct din SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet și alătură-te comunității pasionaților de pariuri! În SuperSocial găsești inclusiv bilete pe baschet plasate de tipsteri pricepuți la acest sport. Poți câștiga profitând de experiența, inspirația și informațiile lor!

Copiază bilete pe baschet în SuperSocial!

GO SUPER! Încearcă responsabil și pariurile pe baschet!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -