PSD mai pierde un parlamentar: Alexandru Andrei, deputat de Giurgiu

0
5838

Continuă dezertările din PSD. Alexandru Andrei, deputat de Giurgiu, a anunțat astăzi că pleacă din partidul lui Dragnea, urmând să activeze ca independent. Explicațiile deputatului Andrei indică un conflict cu „jupânul” PSD Giurgiu, Nicolae Bădălău, ministrul Economiei.

Mesajul lui Alexandru Andrei (pe Facebook)

„Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat.
Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.
O politică dominată de interese personale și de grup – în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări și jocuri «la două capete», de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu…
În aceste condiții, am decis că este timpul să mă «rup» de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată, și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.