Acasă Politică PSD-iștii au început să-l regrete pe Băsescu! "În comparație cu Iohannis, părea...

PSD-iștii au început să-l regrete pe Băsescu! „În comparație cu Iohannis, părea un om calm, calculat și respectabil”

În bătălia lor cu „monstrul” Klaus Iohannis, PSD-iștii sunt gata să-l reabiliteze chiar și pe „monstrulețul” (fost „mare monstru”) Traian Băsescu!

Europarlamentarul Victor Boștinaru, la Antena 3: „Înțelegeți câte diferențe sunt între președintele Traian Băsescu și președintele Klaus Iohannis? Câte legi a trimis la Curtea Constituțională fostul președinte și câte actualul președinte? Evident, domnul Băsescu a trimis mult mai puține. În schimb, domnul Iohannis urmărește blocarea guvernului. În comparație cu domnul Iohannis, domnul Băsescu părea un om calm, calculat și respectabil”.

Boștinaru e terorizat de „zâmbetul acela de mitralieră” al lui Klaus Iohannis.

loading...

3 COMENTARII

  1. Ha , ha , ha ! Pai lui Basescu ii stiau de frica fiindca nu ezita sa-i ia in tarbaca ori de cite ori dadeau cu bita-n balta . De aceea nici ei , PSD-istii, nu incercau sa faca prea mari porcarii . Iohannis , insa , trebuie sa se rasteasca la ei acum , dupa ce au intors tara cu fundu-n sus ca sa-si faca ei mendrele . Bine ar fi fost ca Iohannis sa se rasteasca la ei DIN PRIMA ZI cind a devenit presedinte si avea inca multe pirghii de putere in mina . Acuma, dupa ce le-a cedat aproape pe toate doar rastitul i-a mai ramas . Iar ei , PSD-istii , cutre batrine , se prefac scandalizati si speriati , cind de fapt isi rid in barba .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările