Poți câștiga mai devreme cu SuperAvantaj pe SuperLiga!

0
297

Trăiești în direct meciurile campionatului pe Superbet.ro (site și în aplicație) cu streamingul live exclusiv sau mergi pe stadion cu prietenii în acest Play Off incendiar sau în Play Out, pentru că suporterii adevărați sunt online sau în viața reală alături de echipa de suflet indiferent de obiectivul ei. 

Experiența de fan e amplificată de Superbet cu tot ce-ți oferă pentru ca SuperLiga să-ți fie campionatul care să te pună în valoare ca parior: ofertă de SuperPariuri, ofertă de Speciale pe jucători, SuperCote pe rezultat final și șansă dublă, promoția Super 22+23 și SuperAvantaj, ca să numim Top 5 produse dedicate diviziei de elită a fotbalului românesc, care sunt cele mai populare!

Știi deja ce e SuperAvantaj?

E bucuria de a câștiga mai devreme un meci din SuperLiga, în momentul în care echipa pe care ai pariat că va învinge se distanțează la minimum două goluri pe tabela de marcaj.

Nu mai contează dacă adversara întoarce scorul și smulge X-ul final sau chiar reușește o „remontada” și câștigă meciul. Pariul tău rămâne câștigător, grație SuperAvantaj!

Reveniri de la –2  goluri

La capitolul reveniri, Sepsi, Rapid, FCSB, FC Argeș, Sepsi și U Cluj sunt echipe care au evitat înfrângerea și au dublat bucuria pariorilor, deși au fost conduse pe tabelă cu cel puțin două goluri. Fiecare dintre ele a revenit și fie a câștigat, fie a încheiat meciul la egalitate, Superbet plătind 2 din 3 soliști posibili (două din trei piețe existente pentru rezultat final: 1, X, 2).

Meciurile în care ele s-au remarcat au fost: U Craiova – Sepsi 2-2/2-0; U Craiova – Farul 4-1/1-3; Rapid – U Craiova 2-2/0-2; FCSB – Chindia 3-2/0-2; FC Argeș – Mioveni 2-2/2-0; U Cluj – Mioveni 2-2/0-2; Sepsi – Chindia 2-2/0-2 și Chindia – U Cluj 2-2/0-2.

Au pierdut avans de +2 goluri 

U Craiova, Farul, FC Argeș, Chindia și Mioveni s-au aflat în această situație în meciurile: U Craiova – Sepsi 2-2/2-0; Rapid – U Craiova 2-2/0-2; FCSB – Chindia 3-2/0-2; FC Argeș –Mioveni 2-2/2-0; U Cluj – Mioveni 2-2/0-2; Sepsi – Chindia 2-2/0-2; Chindia – U Cluj 2-2/0-2.

De remarcat Chindia, „campioana” SuperAvantaj”: formația dâmbovițeană a pierdut în 3 meciuri avansul de +2 goluri avut!

Cel mai spectaculos comeback 

U Craiova – Farul 4-3, revenire de la 1-3.

Un meci în care Superbet a plătit și pariurile pe 2-final și pariurile pe 1-final!

Cea mai intensă experiență de parior

Sperăm că o ai la noi, la Superbet.

Și ne dorim să știi mereu că să fii Super înseamnă să joci responsabil pe SuperLiga și pe orice competiție alegi să pariezi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.