(P) Tablou River cu mușchi plați, bombaţi și licheni multicolori în culori calde de vară

0
126

Adu vara și atmosfera de vacanță în locuința sau biroul tău prin amplasarea unor tablouri cu licheni ca accesoriu practic pentru un decor original și un interior armonios! Cu un potențial decorativ deosebit, complexe și perfect echilibrate, astfel de bijuterii naturale nu au nevoie de o întreținere specială, însufleţind, literalmente, orice încăpere în care sunt amplasate.

Fie că vrei să faci o surpriză sau să-ți decorezi spațiul cu mai multă viață, alegerea unui Tablou River cu mușchi plaţi, bombaţi și licheni multicolori în culori calde de vară conferă oricărui spectator un tonus foarte bun.

Cromatica vibrantă cu efect 3D este una dintre cele mai căutate modalități de realizare ale acestor decorațiuni cu plante. Lichenii AdryiArt au ramuri bogate, buretate, ca de altfel, textură deosebită, culori intense și bine definite, durata lor de viață ajungând până la 10-15 ani fără a implica o întreținere specială.

Tabloul River decorat cu mușchi plat, bombat, ferigi criogenate, licheni multicolori și flori uscate în diverse culori se pretează excelent spațiilor de living sau de birou sărace în culori, animând întreaga atmosferă prin design-ul său spectaculos.

Decorațiunea, executată manual, unică, reprezintă tabloul verii preferat de cliente datorită caracteristicilor și calităților sale:

• ramele se pot alege pe dimensiuni și culori diferite;

• vine cu un design îndrăzneț, luminos, plin de dispoziție;

• vine cu avantajul că poate fi asortat cu ușurință oricărui mobilier;

• scoate din anonimat orice spațiu anost, decorat în nuanțe neutre, clasice;

• nu se demodează și oferă un aspect unic oricărei încăperi;

• atrage orice privire și oferă spațiului impresia de luminozitate;

• se potrivește perfect cu orice decor și este potrivit atât pentru o încăperile mari, cât și pentru unele de dimensiuni mai mici.

Design-ul are aspect de râu, transpunând emoții în tablouri cu licheni unice, în obiecte de decor reinterpretate în cheie personală. Creația naturală conferă un ambient exclusivist, dedicat unei experiențe senzoriale excepționale, într-un cadru ideal al transformărilor revelatoare.

Efectul vizual deosebit este dat de îmbinarea armonioasă a lichenilor cu mușchii plați/bombaţi, ferigile criogenate și florile uscate în diverse nuanțe care se armonizează perfect printr-un joc neconvențional de forme ce creează bunăstare de o importanţă vitală pe orice plan.

Ești încă în căutarea cadoului perfect? AdryiArt îți vine în ajutor cu tabloul River ce reflectă cu succes ocazia cu care este dăruit. Fie că îți dorești ca această creație din colecția specială de decorațiuni cu licheni să te reprezinte, să demonstreze că-l cunoști foarte bine pe destinatar sau să vină la pachet cu o semnificație anume, vei reuși să consolidezi relații speciale pe termen lung.

Ca și cadou simbolic, râul din tabloul cu licheni poate reprezenta cursul vieții, atitudinea adoptată odată cu parcurgerea evenimentelor din existența fiecăruia dintre noi, curaj, voință, transparență sau putere în fața unor situații importante ce necesită un drum lung de parcurs.

Râul decorat din mușchi, licheni multicolori, ferigi și flori criogenate poate reprezenta cadoul ideal pentru persoanele care trec într-o nouă etapă din viață și au nevoie să urmeze fluxul vieții fără a se lăsa purtate de curent, dar și o urare care să reflecte cu succes momente de liniște și seninătate, putere sau curaj în fața provocărilor.

Aspectul său inedit, modern, înviorează și transformă un perete banal într-unul cu adevărat excepțional prin utilizarea plantelor naturale în culori vii ca materie de realizare a râului. Deși necesită multă meticulozitate, efectul este unul pe măsură, ieșind din limita banalului și imprimând încăperii un efect Wow.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here