(P) OFERTE SPECIALE pentru restul sezonului estival 2021, la complexul turistic Phoenicia Blue View Resort (4 stele), din Olimp!

0
303

Complexul turistic de 4 stele Phoenicia Blue View Resort , din Olimp (Mangalia-Nord), vine în întâmpinarea turiștilor cu două noi OFERTE SPECIALE, pentru perioada care a mai rămas din actualul sezon estival de pe litoralul românesc al Mării Negre.

OFERTĂ SPECIALĂ la Phoenicia Blue View Resort, din Olimp: 40% discount pentru vacanța ta de neuitat!

@PerlaLitoralului: găsești tot ce ai sperat de la o vacanță!

Te răsfățăm zi de zi cu surprize, programe de animație, divertisment, distracție la superlativ, relaxare, soare și mare, tot ce e nevoie pentru o vacanță perfectă!

Rezervă acum sejurul tău cu 40% discount, minim 3 nopți, minim demipensiune!

Termeni și Condiții:

✔ Discount-ul se aplică la tariful de cazare.

✔ Oferta este valabilă în limita pachetelor disponibile.

✔ Oferta nu se cumulează cu alte promoții active  sau discount-uri suplimentare.

✔ Pentru cazare în regim single se va calcula 80% din pachetul pentru 2 adulți.

✔ Oferta este valabilă pentru sejururile de minim 3 nopți, minim demipensiune.

✔ Plata integrală în 48 ore de la confirmarea rezervării.

✔ În caz de anulare, valoarea totală a sejurului este nerambursabilă. 

Conform HCL Mangalia nr. 283/23.12.2020, se achită la recepție, în ziua cazării, o Taxă de stațiune, în valoare de 5 lei/adult/zi.

Pentru informații și rezervări:

OFERTĂ SPECIALĂ la Phoenicia Blue View Resort, din Olimp: “SUN kissed WAVES!”

Discount: 40 % + 10% pentru extra-distracție!

Profită de ultimile valuri scăldate de soare și rezervă un sejur la super-discount-ul de 50%!

În perioada 16 septembrie -21 septembrie, pe durata festivalului SUNWAVES, bucură-te de super-prețuri la Phoenicia Blue View!

Rezervă acum sejurul tău de  minim 3 nopți, minim demipensiune!

Termeni și Condiții:

✔ Discount-ul se aplică la tariful de cazare.

✔ Oferta este valabilă în limita pachetelor disponibile.

✔ Oferta nu se cumulează cu alte promotii active  sau discount-uri suplimentare.

✔ Pentru cazare în regim single se va calcula 80% din pachetul pentru 2 adulți.

✔ Oferta este valabilă pentru sejururile de minim 3 nopți, minim demipensiune.

✔ Plata integrală în 48 ore de la confirmarea rezervării.

✔ În caz de anulare, valoarea totală a sejurului este nerambursabilă.

Conform HCL Mangalia 283/23.12.2020, se achită la recepție, în ziua cazării, o Taxă de stațiune, în valoare de 5 lei/adult/zi.

Pentru informații și rezervări:

Celebrul complex turistic Panoramic – Amfiteatru – Belvedere, din stațiunea Olimp, supranumit în trecut “Perla litoralului românesc”, a revenit la viață, prin cele peste 35 milioane de euro investite acolo de omul de afaceri libanezo-român Mohammad Murad

Cu o nouă înfățișare, complet modernizat, adus la nivelul standardelor de confort și servicii proprii turismului de înaltă calitate al secolului XXI, însă ținând cont și de valorile sale conscrate în timp și cu un nou nume, care să simbolizeze un tribut adus Mării Negre, Phoenicia Blue View Resort și-a deschis porțile pe 1 august 2020.

Amplasat în nordul stațiunii Olimp, cu o suprafață de aproximativ 47.000 de metri pătrați (4,7 hectare) și un număr total de aproximativ 1.500 de locuri de cazare (în camere și apartamente), complexul de 4 stele pune la dispoziția oaspeților, pentru acest sezon, hotelurile Panoramic, Amfiteatru și Belvedere, cu amenajările și facilitățile aferente acestora: o plajă privată, 4 piscine, două restaurante, două baruri și o cafenea, precum și numeroase alte utilități și spații de recreere.

Este un loc care impresionează prin grandoarea sa, dar și prin designul deosebit, care te duce cu gândul la stilul romantic francez.

Hotelurile dețin restaurante proprii, cu zonă de bufet, de “show cooking”, terasă și bar.

Este spațiul ideal pentru deconectare, la piscinele pentru adulți, cu “pool bar”, la saună sau în locurile special amenajate pentru relaxare și/sau distracție, unde pot fi găsite găsite șezlonguri sau leagăne.

Phoenicia Blue View Resort oferă în egală măsură și copiilor o vacanța de vis. Aceștia au la dispoziție piscină cu tobogan, locuri de joacă și spații de relaxare. Plictiseala este alungată prin diverse programe artistice, destinate exclusiv celor mici, ateliere de creație și activități specifice. Toate, menite să le ofere amintirea unei vacanțe perfecte, aici, acasă.

Hotelul Belvedere dispune de 219 de camere și apartamente, însumând 455 de locuri de cazare. În funcție de nevoi și gusturi, pot fi alese camere matrimoniale, standard și superioare, camere pentru familii sau apartamente cu vedere la mare, ce au terase proprii sau terasă comună cu șezlonguri.

Hotelul Amfiteatru are 336 camere și apartamente, precum și multiple facilitați.

Hotelul Panoramic pune la dispoziția oaspeților săi 214 camere, înumând 439 de locuri de cazare. Este oferită posibilitatea de a alege camere matrimoniale, standard și superioare, sau camere pentru familii. Camerele au balcon propriu sau terasă comună cu șezlonguri, cu vedere la mare sau către piscine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here