Oțelul – FCSB, meciul care produce o surpriză în SuperLigă?

0
89
FOTO: Sport Pictures

Etapa a 3-a din SuperLiga ne readuce în prim-plan un duel între două formații care în urmă cu mai puțin de 15 ani se luptau pentru titlu.

Oțelul și FCSB se revăd după ce în primele 180 de minute ale sezonului au adunat câte două, respectiv șase puncte.

Trei din trei pentru FCSB!

FCSB a câștigat toate cele trei partide oficiale din sezonul 2023–2024. S-a impus cu 3-1 la FCU 1948 Craiova, apoi a trecut cu 2-1 de rivala Dinamo, iar miercuri, în prima manșă din turul 2 al Conference League, a învins cu 1-0 la ȚSKA 1948 Sofia.

Toate aceste trei meciuri au avut caracteristici comune. FCSB a condus deja de la pauză în fiecare joc, iar apoi a avut emoții pe final, mai ales în ultimele două dispute.

În fiecare partidă s-a distins Florinel Coman, cel care a marcat de fiecare dată câte un gol. Având însă în vedere că returul cu bulgarii bate la ușă, ne putem aștepta ca sâmbătă seara antrenorul Elias Charalambous să facă modificări masive în primul „11”.

Niciun ”draw” nu a bifat FCSB în ultimele 10 partide oficiale, răstimp în care a înșirat 7 victorii și 3 insuccese.

Vezi oferta Superbet pentru acest meci și alege responsabil!

Gălățenii, foarte preciși în defensivă

”Cravașați” tot timpul de Dorinel Munteanu, dunărenii au o formație bine organizată și ambițioasă. Oțelul a bifat un egal în deschiderea sezonului, 1-1, acasă cu UTA, apoi a scos cu mult noroc un punct la Universitatea Craiova (0-0). În acest ultim joc, gălățenii n-au avut niciun șut pe spațiul porții.

”Va fi un joc dificil, agresiv cu FCSB. Sperăm să obținem iar punct sau puncte”, a spus Munteanu.

Stilul Oțelului se reflectă în rezultatele din acest an. Moldovenii au 9 meciuri la rând cu ”Under 2,5 goluri” la final.

Atenție: Oțelul nu a pierdut decât două jocuri pe teren propriu în sezonul trecut, în Liga a 2-a!

0-0 în ultimul meci direct, toamna trecută

Oțelul și FCSB s-au revăzut la nivel oficial după 7 ani, în toamna anului trecut, când a fost 0-0 la Galați, în Cupă. În SuperLiga, ultimele dispute directe s-au jucat în 2014–2015. FCSB a învins la Dunăre cu 3-0, dar a cedat în retur cu 1-2.

O singură izbândă oficială are Oțelul contra ”roș-albaștrilor”, în ultimele 10 înfruntări ”head-to-head”.

Ai aici oferta completă de cote și pariuri din partea Superbet.

GO SUPER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here