marți, martie 5, 2024
AcasăNewsOlguţa Vasilescu vrea amnistie cu prostie: "Protocoalele, ilegale". Fals!

Olguţa Vasilescu vrea amnistie cu prostie: „Protocoalele, ilegale”. Fals!

-

Olguţa Vasilescu continuă să facă declaraţii mincinoase, cum a făcut şi legat de majorarea valorii pensiilor cât a fost ministrul Muncii. De data asta, minte cu o nonşalanţă greu de tolerat la o femeie cu pretenţii de prim-ministru. În susţinerea ordonanţei de amnistie, ea foloseşte minciuna că „protocoalele SRI şi DNA au fost ilegale”. Fals! Sunt perfect legale, până când o instanţă le declară altfel. Dar fosta PRM-istă nu se omoară cu adevărul, când cere anularea justiţiei pentru infractorii condamnaţi. Ea se adresează celor care pot fi manipulaţi cu propaganda „ilegalităţii protocoalelor”. Altfel spus, vrea amnistie prin prostie. Şi-atunci declară astfel, la întrebarea dacă e de acord cu amnistia prin ordonanţă:

„Din punctul meu de vedere, categoric da. Pentru că nu mai există căi de atac pentru persoane judecate şi condamnate, multe dintre ele, de completurile de 5 declarate ilegale. Nu mai vorbesc de protocoalele SRI şi DNA, care au fost ilegale şi au adăugat la lege. Aceşti oameni trebuie să aibă măcar o procedură prin care să se apere.

Nu mă întrebaţi pe mine dacă e un context potrivit sau nu. Eu v-am spus doar părerea mea că trebuie dată. Vedeţi? În loc să vorbim de pensii, vorbim de amnistie şi graţiere despre care discutăm de doi ani de zile şi nu s-a întâmplat absolut nimic”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -