O indiancă a supraviețuit atacului cu viperă al soțului ei, dar la cobră n-a mai rezistat. A fost omorâtă în somn, pentru averea ei

0
1621
Sooraj Kumar și soția sa, Uthra, pe care a omorât-o cu cobra

Un bărbat din India a folosit o cobră și o viperă pentru a-și omorî soția în somn și a pune mâna pe averea acesteia. El a primit o dublă sentință de închisoare pe viață.

Sooraj Kumar a eliberat o viperă care a mușcat-o pe soția sa, Uthra. Aceasta a stat în spital aproape două luni, potrivit procurorilor.

După ce a ieșit din spital, soția și-a petrecut perioada de recuperare la părinții ei.

Kumar, însă, nu a renunțat la ideea de a scăpa de ea, așa că a adus o cobră și a aruncat-o peste Uthra, care dormea. Mușcătura cobrei a omorât-o pe tânără.

Sooraj a fost ulterior arestat.

Oficial, este primul caz din India când o persoană a fost acuzată de crimă pentru că a folosit un șarpe pe post de armă.

Sooraj a fost condamnat pentru că și-a omorât soția cu o cobră, după ce prima încercare, cu o viperă, a dat greș.

A pledat nevinovat, dar poliția a spus că desfășurătorul telefonului arată că a avut contact repetat cu persoane care vând șerpi. De asemenea, a urmărit pe internet videoclipuri cu șerpi.

Bărbatul a stat în cameră cu Uthra după ce a mușcat-o cobra, urmărindu-i sfârșitul, apoi și-a văzut de rutina obișnuită a doua zi, până când mama victimei și-a descoperit fiica moartă și a alertat poliția.

Uthra făcea parte dintr-o familie influentă, dar soțul ei, un funcționar la bancă, nu era foarte bogat. Părinții tinerei au spus că au devenit suspicioși după ce Sooraj a încercat să pună mâna pe proprietățile ei, la puțin timp după moartea acesteia, potrivit publicației Daily Mail.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* STENOGRAME PNL. Cîțu: „Să ne victimizăm și noi!” / Bușoi: „Să-i trimitem la origini!” / Rareș Bogdan: „Cioloș lucrează doar pe manipulare” / Nica: „Iohannis a vrut să-l erodeze pe Cioloș pentru 2024”

* După o oră de discuții, Cîțu îl trimite pe Cioloș să facă guvern cu PSD și AUR. Minciuna zilei: „Criza a fost creată de «coaliția» AUR – PSD – USR, din partea căreia domnul Cioloș e desemnat”

* SURSE: Orban pleacă din PNL și înființează Forța Liberală. Va fi urmat de 30-40 de parlamentari

* Rareș Bogdan îl trimite pe Cioloș să ia voturi de la „doamna Şoşoacă şi anti-vacciniştii din faţa Palatului Cotroceni”

* EDITORIAL. Cacealmaua lui Iohannis

* Florin Roman despre fostul său șef Ludovic Orban: „A furat munca lui Rareș Bogdan și a lui Klaus Iohannis!”

* CCR: PNL-Cîțu și PSD au încălcat Constituția blocând moțiunea de cenzură a USR & AUR. „Exprimă o conduită lipsită de loialitate constituțională“

Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* VIDEO. Covid-19 decimează o familie de artiști: la 10 zile după „rapsodul Banatului”, a murit și fiica sa! Cei doi erau nevaccinați

* VIDEO. Kim Jong Un se distrează punându-i pe militarii nord-coreeni să spargă plăci de beton cu capul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here