Mesajul Simonei Halep pentru Bianca Andreescu, care tocmai a depășit-o în clasamentul mondial

5
4610
Bianca și Simona

Mesaj fair-play al Simonei Halep către Bianca Andreescu, cea care tocmai a devansat-o pe constățeancă în clasamentul mondial. Un „dialog” superb între câștigătoarele ultimelor două turnee de Grand Slam.

Simona Halep (căzută după US Open de pe locul 5 pe 6 în clasamentul WTA) a felicitat-o pe Bianca Andreescu (urcată de pe locul 15 pe 5), după triumful canadiencei de origine română la US Open.

„Felicitări, Bianca Andreeescu, pentru o performanţă uimitoare şi pentru primul tău Grand Slam! România este foarte mândră de tine”, a fost mesajul postat de Simona Halep, pe Twitter.

Bianca Andreescu a câștigat primul său titlu de Grand Slam la vârsta de 19 ani (US Open). Simona are două asemenea trofee, câștigate la 26 de ani (Roland Garros) și la 27 de ani (Wimbledon). Întrebare e: care româncă va câștiga primul Australian Open?

În finala de la New York, Bianca Andreescu a învins-o pe marea favorită, Serena Williams (6-3, 7-5), aceeași pe care o depășise și Simona Halep în finala de la Wimbledon (6-2, 6-2).

La US Open-ul abia încheiat, Simona Halep și Bianca Andreescu s-ar fi putut întâlni în turul 4 (optimi de finală), dar Simona a fost eliminată prematur, în turul 2, de americanca Taylor Townsend, cea pe care avea s-o elimine Bianca.

Simona Halep și Bianca Andreescu nu s-au întâlnit niciodată într-o confruntare directă. Acum sunt vecine de clasament (locurile 6, respectiv 5).

Cele două au mari șanse să participe la Turneul Campioanelor de la Shenzhen (China), care se va desfășura în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. În acest clasament, care ia în calcul doar punctele obținute în 2019, Simona se află pe locul 2, iar Bianca pe 4. La Turneul Campioanelor participă primele 8 tenismene din acest an.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIȚI ȘI:

* Adevărul crud al unei mari campioane. De ce Bianca Andreescu mulțumește Canadei și nu României

VIDEO. Coșmarul românesc al Serenei Williams: după Simona Halep, și Bianca Andreescu i-a refuzat recordul istoric

Dramatic și superb! Noaptea în care Bianca a spulberat visul Serenei și a trecut peste Simona. Campioană la US Open la 19 ani!

VIDEO. La 19 ani, Bianca Andreescu e în finala US Open! Adversară îi va fi Serena Williams, care are 2 x 19 ani!

VIDEO. O lecție pentru Simona Halep și Sorana Cîrstea. Bianca Andreescu a arătat cum poate fi învinsă durdulia Taylor Townsend

VIDEO: România – Spania 1-2. Blestemul naționalei de fotbal, cu Contra antrenor: începe să joace doar la 0-2

VIDEO. Neputința new-yorkeză a Simonei Halep. A treia eliminare prematură. Risc de prăbușire în clasamentul WTA

VIDEO. Dacă doriți să revedeți un meci istoric: Simona Halep – Serena Williams 6-2, 6-2. Îți vine să sari în sus de bucurie și la reluare!

INTERVIU. Belodedici: „Becali să meargă la Hagi cu un caiet și să-și ia notițe!”. Și: „Dacă vin rușii, ne batem cu ciomegele”

Ivan Patzaichin: „Trăiesc bine pentru că n-am intrat în politică”. Cum a încercat Meleșcanu să-l atragă spre PDSR

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here