sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăSportManchester United, campioana lumii la bani din drepturi de televizare

Manchester United, campioana lumii la bani din drepturi de televizare

-

Cele două echipe din Manchester au dominat fotbalul din Premier League în acest sezon. City a câștigat titlul detașat și a doborât record după record, în timp ce United este campioana încasărilor în prima ligă engleză.

Ca în fiecare an, finalul de sezon este și perioada în care se trage linie și se fac calcule. În clasamentul echipelor cu cele mai mari încasări din drepturile TV, Liverpool se află pe locul 3. ”Cormoranii” primesc 163,5 milioane de euro. Clubul de pe Anfield este urmat de Tottenham, cu 163 de milioane de euro și de Arsenal, cu 160,3 milioane de euro. Cel mai puțin primește West Bromwich, ”doar” 108,4 milioane de euro.

Manchester City a câștigat titlul în Anglia, însă nu este primul loc și la încasări, ci pe 2. ”Cetățenii” primesc din drepturi TV 167,5 milioane de euro pentru cele 25 de meciuri televizate.

- Advertisement -

Cealaltă echipă din Manchester, United, este campioana încasărilor în Premier League, deși a terminat campionatul pe locul 2. Pe Old Trafford ajung în acest an 169,2 milioane de euro. Echipa lui Mourinho primește mai mult decât rivala City pentru că a avut un număr mai mare de partide transmise la TV. ”Diavolii” au putut fi urmăriți în 28 de meciuri live.

Sursa: Fanatik

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -