joi, aprilie 18, 2024
AcasăFără categorieJuncker, atenție la Țapardel! Val de reacții tembele ale PSD-iştilor, după ce...

Juncker, atenție la Țapardel! Val de reacții tembele ale PSD-iştilor, după ce „premierul” Europei a criticat iresponsabilitatea Guvernului Dăncilă

-

Declarația onestă a preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit căruia „Guvernul de la Bucureşti nu a înţeles pe deplin ce înseamnă să prezidezi ţările UE”, a fost urmată de o reprezentație isterică a țațelor PSD. Europarlamentarii partidului au dat tonul la gâlceavă, minciuni şi mahalagisme.

Ce pot spune alde Nica, Fifor, Zoană şi Țapardel… nu se poate povesti! Atâta prostie, mitocănie şi ticăloşie doar la PSD puteai găsi. Plus o revelație: filologul Mihai Fifor, ex-ministru, este o calamitate în folosirea limbii române. Un agramat spre analfabet. Pur şi simplu, individul nu ştie să scrie! Dezacordurile sale se asortează cu incapacitatea de a scrie corect numele „Juncker”. Despre barbaria ideilor ce să mai zicem…

Țapardel vrea să-l ardă pe Juncker

Claudia Ţapardel (europarlamentar PSD):

 • „Preşedintele Comisiei Europene pare din nou <<dezorientat>> şi denaturează realitatea din România”.
 • „Premierul României, împreună cu partidele aflate la guvernare, fac eforturi supranaturale de a căuta consensul la nivel naţional”.
 • „Din păcate, preşedintele Iohannis este cel mare menține un conflict permanent, căutând orice pretext de a deschide un nou front de război cu Guvernul, dintr-un interes pur personal şi meschin ce ţine de alegerile prezidențiale, ignorând totodată şi obligațiile europene ce revin României”.
 • „Nu trebuie să ignorăm faptul că preşedintele Juncker este totuşi un exponent al Partidului Popularilor Europeni, iar acesta este un atac la adresa Guvernului PSD, poate cel mai important Executiv social-democrat din UE, dintr-un interes ce ţine strict de campania electorală pentru Parlamentul European”.
 • „Preşedintele Juncker ar trebui sancţionat pentru o astfel de poziţie”.

Nica, vestit şpăgar, face miştouri de birt

Dan Nica (europarlamentarilor PSD):
 • „Domnul Juncker confundă Palatul Victoria cu Palatul Cotroceni. Tot ce spune preşedintele CE se aplică perfect preşedintelui Iohannis, cel care din motive pur electorale întreţine o stare de conflict politic în relaţia cu guvernul”.
 • „Nu există niciun dubiu că mesajele eronate şi confuziile din declaraţiile domnului Juncker au ca sursă dezinformările coordonate de Cotroceni”.
 • „O notă apărută în media arăta clar implicarea politică a Angelei Cristea, şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România, împotriva PSD. Faptul că domnul Juncker a menţinut-o viciază, din păcate, percepţiile şi opiniile pe care acesta le are despre România”.

Țața Zoană zice că Juncker a certat Opoziția, nu Guvernul!

Gabriela Zoană (europarlamentar PSD):
 • „Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis un avertisment către Opoziția din România”.
 • „Pentru a comenta mesajul domniei sale și pentru membrii PNL care se prefac că nu l-au înțeles, voi traduce esența acestuia: România este pregătită 100% pentru a exercita președinția Consiliului Uniunii Europene, dar riscă să se prezinte ca o țară dezbinată în aceste 6 luni”.
 • „Pentru că cei de la PNL pretind că mesajul nu li se adresează, le reamintesc că Juncker a fost acum câteva luni martorul modului în care eurodeputații PNL au inițiat și votat o rezoluție împotriva propriei țări în plenul Parlamentului European”.
 • „La acest episod face referire președintele Comisiei Europene atunci când apreciază că România se va prezenta ca o țară dezbinată. Orgoliile politice ale Opoziției, în frunte cu președintele Iohannis, au dus la această apreciere”.
 • „România va trece peste aceste orgolii, iar poporul român va ști să îndepărteze din Parlamentul European, în luna mai, la vot, pe toți cei care au adoptat poziții anti-românești la Bruxelles”.

Alți PSD-iști care au mâncat stricat

Lia Olguța Vasilescu (deputată, fost ministru al Muncii):

- Advertisement -
 • „De unde au tras unii concluzia că urechează Guvernul și nu pe cel care ar vrea <<Guvernul meu>>? Că blocajele nu vin de la Guvernul Dăncilă, iar unii chiar nu au înțeles cât de importantă e misiunea României anul viitor”.

Rovana Plumb (deputată, ministrul Fondurilor Europene):

 • „Preşedintelui CE, Juncker, reafirmă ceea ce noi, majoritatea parlamentară, am spus mereu, nevoia unităţii acasă. Cel care trebuie să înteleagă acest apel este Preşedintele Iohannis”.
 • „Interviul lui Juncker ne arată încă o dată că Europa e îngrijorată, problema însă e simplă: evitarea blocajului la Cotroceni”.

Radu Oprea (ministrul pentru Mediul de Afaceri):

 • „Președintele Juncker a pus bine diagnosticul, dar cred că a privit in oglindă, încurcând stânga cu dreapta”.
 • „Discursul Doamnei Premier Viorica Dăncilă în Parlamentul României a chemat la unitate pentru acest moment unic al istoriei noastre, preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene. Cine nu a acceptat această invitație? Cel care nu respectă deciziile Curții Constituționale a României: Președintele Iohannis”.

Agramatul Fifor îi ceartă când pe „Junker”, când pe „Juncker”!

Mihai Fifor (președintele Consiliului Național al PSD):

 • „Cel puțin curioasă pendularea subită a domnului Junker în atitudinea față de România, cu numai cateva zile inainte de preluarea Presedintiei rotative a Consiliului UE”.
 • „La o primă vedere, aș fi tentat să spun că distinsul domn Junker confundă Palatul Victoria cu Palatul Cotroceniși simte o nevoie aproape părintească să dojenească Guvernul”.
 • „Când cea care informează Comisia Europeană este nimeni alta decât Angela Cristea, nu văd la ce lucruri bune ne-am putea aștepta. După nota rușinoasă apărută în spațiul public, care arăta în mod clar implicarea politică a Angelei Cristea împotriva PSD, ar fi trebuit ca aceasta să fie schimbată imediat de șeful ei, domnul Jean Claude Juncker. Lucrul acesta, desigur, nu s-a petrecut, așa că nu e de mirare că domnul Junker are o percepție total deformată despre ce se petrece în România”.
 • „Nu Guvernul a declanșat războiul politic în Parlament. Partidele de Opoziție au făcut acest lucru, depunând moțiunea de cenzură”.
 • „Președintele Iohannis este cel care încalcă deciziile CCR și legile țării. Dar toate aceste lucruri nu i se spun domnului Junker în informările care i se pun la dispoziție”.
 • „România continuă să fie tratată ca o națiune de mâna doua de către unii oficiali ai Uniunii Europene și ai unor guverne din Europa”.
 • „Ca să îl liniștim pe domnul Junker și pe toți cei care luptă cu disperare împotriva intereselor țării, din interior și din exterior, vom spune răspicat că Guvernul României a înțeles foarte bine care este rolul său la președinția UE”.
 • „România nu va mai accepta să fie certată sau sancționată pentru lucruri care se întâmplă peste tot în Europa, dar pe care nu le văd aceiași oficiali atât de preocupați doar de soarta României”.
- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Da’ pe Juncker nu incercati sa-l demiteti pt ca va spuse adevarul, mai proastelor si prostilor din PSD? Ca zise si el precum Iohannis si al vostru aliat de nadejde tradiceanu (asta zicea asta prin octombrie, si pe el nu vreti sa-l maziliti, numai pe Iohannis)

 2. ,,Ţumpardel”,aceasta duduie nu e cumva chiar inlocuitoarea pe postul lasat liber de dancila in PE? Cautati pe net cum a gandit ea filosofic la solutia salvarii turismului romanesc. Propunea ,,țumpardel” ca scoala sa nu mai inceapa la 15 septembrie ci mult mai tarziu pt ca parintii elevilor sa se afle in concediu prin camere de hotel toata luna septembrie. Nu s-a adoptat masura ,,tumpardel”.Turismul romanesc a ramas nesalvat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -