Între două vânători cu Dragnea, milițianul-șef din Teleorman îi vânează pe ziariștii de la Rise Project

0
316

Tupeul Clanului Teleorman este incredibil. Dezvăluirile din „valiza Tel Drum” i-au înnebunit de tot. Ordin de la Daddy: hărțuiți-i pe ziariștii de la Rise Project! După ce politruca-șefă de la Protecția Datelor i-a amenințat cu amenzi de 20 de milioane de euro, șeful Poliției Teleorman reia asaltul asupra jurnaliștilor de investigație. Și Ancuța Gianina Opre, și Valentin Dumitrașcu au o singură grijă: să afle cine le-a dat ziariștilor valiza cu documente!

„Vă mulțumim că ne urmăriți. Continuăm”

Anunțul făcut de Rise Project:

„După miliția datelor personale, ne caută și poliția din Teleorman. Cu aceleași griji: sursele noastre și arhiva #TeleormanLeaks.

Petre Pitiș, directorul Tel Drum, a făcut plângerea, iar comisarul Valentin Dumitrașcu, șeful IPJ Teleorman, a trecut la fapte.

Sunt prieteni. Ambii au mers la vânătoare cu Liviu Dragnea de nenumărate ori, semnând frecvent registrele grupării și distrându-se printre cadavre în efectiv complet cu baronii PSD.

Vă mulțumim că ne urmăriți. Continuăm.”

Somația milițianului-șef: Dumitrașcu vrea să afla sursa!

Redacția Rise Project tocmai primise o adresă din partea IPJ Teleorman, semnată de șeful Inspectoratului, comisarul-șef Valentin Dumitrașcu (foto).

„Către Rise Project

La această unitate de poliţie se află în lucru dosarul penal privind sesizarea numitului Petre Pitiş, director al S. C. Teldrum S.A., din care rezultă faptul că un localnic a găsit într-o zonă rurală a judeţului Teleorman o valiză conţinând un hard-disk, o tabletă, un stick usb şi alte documente, având legatură cu societatea mai sus menţionată, bunuri care au fost predate organizaţiei dumneavoastră.

Ulterior, în spaţiul public au fost prezentate fotografii, filme, respectiv s-a afirmat că aceste dispozitive ar aparţine S.C. Tel Drum S.A. Tot în spaţiul public a fost prezentată informaţia că, într-o convorbire publicată pe siteul <<riseproject>>, persoane din această organizaţie au afirmat vineri, 02.11.2018, că se află în posesia valizei de o săptămână.

Având în vedere cele mai sus menționate, vă rugăm să ne comunicați în cel mai scurt timp posibil:

– data la care ați intrat în posesia bunurilor respective, cu descrierea acestora;
– identitatea persoanei care v-a predat bunurile;
– dacă bunurile au fost predate autorităților, cu specificarea identității autorității către care s-au predat și data la care s-au predat;
– alte detalii care au legătură cu cele mai sus menționate.”

Clanul Teleorman și nașul său, Liviu Dragnea

Să recapitulăm:
* comisarul-șef Valentin Dumitrașcu merge la partide vântătoare alături de directorul Tel Drum, Petre Pitiș, și de însuși Liviu Dragnea, pe domeniile stăpânite de același Liviu Dragnea;
* Rise Project dezvăluie afacerile, luxul și viața de nababi a celor din Clanul Teleorman, în frunte cu nașul Liviu Dragnea;
* directorul Tel Drum îi reclamă pe ziariști la Poliția Teleorman;
* comisarul-șef Valentin Dumitrașcu deschide dosar penal și îi somează pe ziariști să-și divuge sursele;
* comisarul-șef Valentin Dumitrașcu și-a primit funcția de la Carmen Dan, ministrul de Interne provenit din Teleorman. Carmen Dan și-a primit funcția de la Liviu Dragnea, stăpânul Teleormanului de 25 de ani și al României de doi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.