Handbalul feminin își află regina echipelor de club! Pe cine mizezi?

0
141

Weekend plin, în care handbalul feminin ne bucură cu meciuri electrizante. S-a ajuns la Final Four, emoțiile sunt la cote maxime, coroana e pregătită – strălucește puternic în razele soarelui de iunie. Care e echipa suficient de organizată, dar și pasionată, care și-o va adjudeca? Sâmbătă și duminică, toți ochii și toate emoțiile sunt pe semicerc.

Meciurile din Final Four beneficiază de Superavantaj. Află mai multe!

Meciul echipelor titrate: Gyor – Kristiansand

Sâmbătă de la ora 16.15, urmează ceea ce mulți ar numi “ciocnirea titanilor”. Dintre cele patru echipe rămase în cursă, Gyor (Ungaria) este cea cu cele mai multe trofee, iar Kristiansand (Norvegia) e cea care s-a încoronat regină a Europei la handbal feminin în ultimele două sezoane.

Gyor a jucat nu mai puțin de 9 finale (2009, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019, 2022) și a câștigat 5 dintre ele (2013, 2014, 2017, 2018, 2019).

A trecut ceva vreme de când echipa din Ungaria nu a mai ridicat prețiosul trofeu, iar amintirea finalei din sezonul trecut, jucată tot cu Kristiansand, e o rană deschisă pe care are ocazia s-o vindece weekendul acesta.

Pe de altă parte, Kristiansand a ajuns până acum în actul final de două ori. Și de fiecare dată a câștigat.

Aflăm sâmbătă cine și-a făcut lecțiile și își trece o nouă finală în palmares.

Vezi cotele Superbet pentru Gyor – Kristiansand!

Atenție, se desemnează a doua finalistă: Ferencvaros – Esbjerg!

Până la ora 19.00, tot sâmbătă, vom ști numele primei echipe calificate în finala programată duminică la Budapesta. Gyor sau Kristiansand vor urmări apoi meciul dintre Ferencvaros Budapesta (Ungaria) și Esbjerg (Danemarca) pentru a-și afla adversara.

A doua semifinală anunță o confruntare între două formații aparent outsidere, asta pentru că nu au niciun trofeu al Ligii Campionilor în palmares până acum. Este o ocazie imensă pentru ambele echipe să demonstreze că prezența în Final Four nu e o întâmplare.

Vezi cotele Superbet pentru Ferencvaros – Esbjerg!

Va fi o finală 100% maghiară? Va fi oare ocazia cu care Esbjerg își va adjudeca primul trofeu, ajutată fiind de jucătoarele care vin cu experiența încoronării alături de CSM în 2016? E weekendul Super-handbalului!

Fii Super, fii responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here