Doctor Burduja îl perie grețos pe agramatul Piedone, care a luat Bac-ul la 32 de ani cu 5,37, și-l înjură non-stop pe olimpicul de aur Nicușor Dan!

8
1990
Piedone - Burduja

Prin CV, ești mare doctor în economie. Ai obținut cel mai înalt calificativ: „Summa Cum Laude”. Cum se face totuși că ai ajuns să te umilești chiar în fața mult prea agramatului pușcăriaș Cristian Popescu Piedone? Cel care a absolvit liceul cu media 5,70 și și-a luat Bac-ul de-abia la 32 de ani, cu media 5,37?!

Tu, Burduja, „ai uitat” aproape complet de studii când Piedone continua încă să-și „toace” cu strădanie coatele pe băncile școlii. La vârsta lui, aveai deja în CV trei ani de experiență ca specialist în dezvoltare la sediul central al Băncii Mondiale din Washington D. C.

Și acum, în așa hal te-a „dezbrăcat” politica PNL-istă? Să apari la România TV, postul fugarului PSD-ist Sebastian Ghiță, și să-i declari „iubire necondiționată” tocmai fostului deținut Piedone, care a semnat, în 2015, condamnarea la moarte a tinerilor de la clubul Colectiv, nenorocindu-le familiile și îndoliind o țară întreagă! Unde ai fost și în ce mocirlă ai aterizat, Burduja?!

Vezi că „fermecătorul” tău Piedone nu-i absolvent de Stanford și Harvard − așa cum ești tu –, unde a predat cursuri ilustrul scriitor ruso-american din exil Vladimir Nabokov, autorul „Lolitei” și al altor 17 romane de top în literatura universală a secolului XX.

Piedone, dragul tău, n-a fost în stare să intre nici măcar la o facultate din Capitală. Asta, deși e născut și crescut în București. În nevoia de a-și ridica statutul de personaj mizer, s-a „refugiat” în Valea Jiului, departe de lumea dezlănțuită, pentru a „studia” în liniște la Universitatea din Petroșani, de unde s-a ales într-un târziu cu licența în Științe Economice.

Cu el te tragi de șireturi, Burduja? Harvard + Stanford versus Petroșani?! Îl înjuri non-stop pe olimpicul internațional de aur Nicușor Dan și-l lauzi din sculare în culcare pe analfabetul de tinichea ruginită Popescu Piedone?! Atât de jos ai ajuns? În așa fundătură tragi PNL-ul?

Chiar așa, Piedone al Varanului e modelul tău? „Eminență” cu 5 pe linie și traseist politic de latrină? Din PCR-ul lui Ceaușescu a nimerit peste ani în PPU-ul aghiotantului ceaușist Dan Voiculescu, după ce a mai făct halte prin PDSR, PSD, ApR, PNȚCD, PC, PC, ALDE și UNPR.

Că te-o fi „înmuiat” sau nu Piedone al Varanului, în prag de alegeri, și cu vreo „cină” romantică de partid, preparată în calitatea sa de fost șef de restaurant în perioada comunistă, nu e foarte clar. Dar e mai mult ca sigur faptul că, la alegeri, vei culege exact ceea ce ai semănat împreună cu amicul tău de nădejde, Piedone al Varanului, sub părinteasca oblăduire a însuși Varanului!

8 COMENTARII

  1. Lingușindu-l pe Piedone, domnul Burduja dovedește că este politician. Că poate înghiți o broască râioasă… Bine, este discutabil dacă asta este și trebuie să fie un politician, un om care înghite orice. Sau, în cazul de față, mai degrabă, cred că la primării nu avem nevoie de politicieni în primul rând, ci de gospodari, oameni de cuvânt și care simt că locul în care trăiesc ei este locul unde trăiesc și alții… Prin urmare, ei doi nu prea au mutre de primari. Ba, aș îndrăzni să spun, că nu sunt deloc făcuți să fie primari!

  2. Serios??Asa trebuie sa fie un politician,lingusitor la adresa unui contracandidat?Ca piedone este si el politician,e seful partidului turnatorului Voiculescu,alt infractor,puscarias ca si piedone!!Politica asta inventata de neocomunisti,poate este asa,cea adevarata trebuie sa aibe moralitatea la baza,ca nu numai cei care voteaza hoti de 34 ani mai sunt in tara.Burdujea e ministru in guvernul hotilor lui iohannis,asa liberal e incat a inventat o noua taxa,taxa pe soare…de aceea se intelege bine cu infractorii.Si ce naste din pisica…taica-sau e hot,a devalizat Bancorex si l-a trimis pe fi-su sa studieze in SUA,la fel cum a facut si Isarescu cu Florin Catu! Nu asa se conduce o tara sau o primarie ,dupa 34 ani! Suntem mai aproape de o dictatura putinista,caci se ingramadesc sa ajunga la ciolan clanurile urmasilor nomenclaturii PCR

    • Cica alegatorii lui piedone:”stim ca e hot,dar e manager”?!?”Manageriaza”banul public „bine”,ca doar a avut de unde invata,l-a educat bine sleahta de securisti ai lui ceasca!

  3. Bacalaureatul nu se ia cu sub 6.00. Articolul este de doi bani. Eu votez piedone. De al naibi. Și am luat bacul cu 8.83, am terminat politehnica Transporturi București, vorbesc perfect și 4 limbi străine. Engleza, germana, poloneză , cehă.

  4. Aveti impresi ca pe cetatean,il intereseaza ca a fost Nicusor Dan olimpic?Ce a facut pentru acest oras ca primar?Nu stiti decat sa aruncati cu mizerue si noroi in cineva care ia facut si s-a ocupat de sector.Cetateanul asta isu doreste…Sa fie un primar cu simt de raspundere…Folositi toate mizeriile pisibile,ca sa denigrati…Caractere mizerabile,murdare…Asta sunteti,niste mizerii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.