vineri, mai 31, 2024
AcasăNewsDăncilă a ales "coada de cal", dacă tot nu mai ţine hăţurile...

Dăncilă a ales „coada de cal”, dacă tot nu mai ţine hăţurile PSD. În schimb, „coafura” lui Codrin n-a rezistat: Ciolacu l-a „ras”!

-

La Viorica Dăncilă, nimic nu se pierde, totul se transformă. Proaspăt învinsă categoric la prezidenţiale (cel mai slab scor din istoria partidului), ex-şefa PSD a pierdut şi hăţurile PSD, iar asta a produs o primă schimbare vizibilă.

Carmen Dan a rămas fidelă „frezei” simple, în comparaţie cu fosta ei tovarăşă de la Videle

Nu una de „leadership”, aş! Ci de „look”. De imagine, pe româneşte. A renunţat la „cocul” ei caracteristic (înainte vreme folosise stilul „claie peste grămadă”) şi a trecut la modelul de coafură „coadă de cal”.

Azi, era veselă, zâmbitoare, probabil bucuroasă că reporterii şi tovarăşii „social-democraţi” au remarcat „evoluţia” sau „revoluţia doctrinară” în materie de podoabă capilară.

- Advertisement -

Totuşi, unii preferă cocul; ascundea mai bine gunoiul de sub preşul partidului. Noul „călăreţ” în funcţia de şef PSD a descoperit că, fie ea dotată cu”coadă de cal”, „coc” sau „claie peste grămadă”, Dăncilă i-a lăsat un partid îngropat în datorii.

Marcel Ciolacu s-a urcat zdravăn în şa, la CEx-ul de azi, şi a început să-i călărească pe toţi cei vinovaţi de risipirea banului social-democrat şi de alte cele.

Oricum, pe 29 februarie (sigur n-au încurcat calendarul?), PSD face congres şi atunci vor descăleca din funcţii tot cei care nu s-au adaptat la freza noului călăreţ social-democrat.

- Advertisement -

Codrin Ştefănescu e unul dintre ei. El era oricum exclus din clubul purtătorilor şi de păr, şi de perucă; era chel de funcţie, a descoperit însuşi Ciolacu: „Obţinuse funcţia de secretar general adjunct printr-un artificiu statutar”.

Acesta fiind verdictul de cravaşă al stăpânului de partid, Codrin a rămas şi fără funcţie, şi fără coafură, şi fără cal de bătaie. L-a „ras” Ciolacu!

Îi mai rămâne doar „coada” Vioricăi Dăncilă, dar nu-l mai ajută indiferent cât s-ar agăţa de ea; în herghelia lui Ciolacu nu mai e loc pentru cei ca el.

Nicolae Bădălău era cât pe-aici să aibă aceeaşi soartă. Totuşi, Ciolacu i-a ars doar o cravaşă pe spinare şi nu l-a mai exclus din partid după ce baronul de Giurgiu se „pişase” pe Diaspora, la un chef cu manelistul Caval.

Bădălău s-a ajutat însă şi singur; şi-a vopsit bine părul (nu şi năravul) şi astfel a avut energie să-şi ceară iertare pentru „pişatul” anti-Diaspora. Cât despre manelistul Caval, el cântă acum la alte uşi cu sau fără… coadă de cal.

Dăncilă nu l-a întâlnit încă, fiind prea ocupată cu shoppingul şi cu nuanţele de vopsea.

Cert e că ea mai are o şansă. La organizaţia de femei. Cică i-ar rămâne ei. Acolo speră „să-şi facă mâna” cu noi coafuri şi să aştepte la cotitură.

Dacă-i cad „copitele” lui Ciolacu, ar putea să revină ea pe cai mari. Când, nu se ştie. Dar cu răbdare şi o coafură de profil, poate priponi din nou armăsarii PSD, la momentul oportun. Până atunci, se antrenează. La coafor.

 

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Hai mă Camarazi, tocmai pe „Cap de Preput” l-ați exclus din functie ? El, singurul care dădea dovada de curaj și integritate. Sa va fie rușine Tovarăși PSD-isti. Dacă tot ați început deratizarea, puteți continua cu, Olguta-Manga, Carmen Dan, Soferul, Nicolicea, Ciordache, Radulescu și mai aveți voi pe acolo câteva gunoaie.Și bineînțeles Fatalau-Badalau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -