Cum au încercat PSD-istele şi PSD-iştii să cumpere imagine în Europa. „Ciumele” au rămas cu buza umflată

1
2622

Disperarea PSD nu mai cunoaşte limite. Aflaţi în criză totală de încredere în toată Europa, s-au gândit că pot face ca la Bucureşti: să cumpere imagine. Suma: doar spre 50.000 de euro, plătiţi ca lobby la Bruxelles.

PSD a angajat în luna aprilie firma Rud Pedersen Public Affairs, specializată în consultanță, cu birouri în țările nordice și 10 angajați la Bruxelles, scrie Politico.eu. Firma a început deja să contacteze presa internațională, în încercarea de a schimba imaginea partidului.

Publicaţia cu mare influenţă la Bruxelles notează că, atât în România cât și în afară, criticii partidului spun că „reclama negativă” de care are parte PSD nu este din cauza unei probleme de PCR, ci din cauza încercărilor social-democraților de a slăbi statul de drept și de a fi mai îngăduitori cu politicienii corupți.

Politico.eu îl citează și pe Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL:

„Faptul că au angajat și plătesc o firmă de consultanță pentru a-și promova viziunea în presa internațională este încă o dovadă a lipsei totale de credibilitate a partidului la nivel european”, a declarat candidatul PNL la alegerile europarlamentare.

În luna aprilie, socialiștii europeni au anunțat înghețarea relațiilor cu PSD, până după alegerile europarlamentare. Soarta rămânerii PSD în familia socialiştilor europeni va fi decisă în luna iunie, au mai zis socialiștii europeni. Zilele trecute, într-un interviu la Libertatea, Rovana Plumb, prima pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, a declarat că partidul va rămâne în familia europeană PES și după alegerile din 26 mai, notează Libertatea.

1 COMENTARIU

  1. Cei din vârful PSD-ului “ se străduiesc “ din Ianuarie 2017 sa schimbe legile justiției prin toate mijloacele , inclusiv prin tot felul de Ordonanțe care mai de care mai grosolane doar , doar îl scapă de borfașul de Zdragnea ,care după 26 mai 2019 sa fie doar o amintire proasta in politica romanesca.
    L-ați văzut joi , 23.5.2019 , ce indicații “ prețioase “ ii dădea unui mucos de la Teansporturi , pe nume Răzvan Cuc cum sa folosească cât mai eficient , dar saracu’ ii tot dădea cu domnule președinte, doi analfabeți care au sifonat miliarde de lei pe spinarea tuturor romanilor!Astazi, 24.5.2019 nimeni numai era pe șantier , utilaje, oameni, nimeni numai era acolo, mai pe românește era pustiu. Ce jigodie acest Liviu Dragnea, cât îl mai tine , pe acest borfaș, membrii PSD, care in imensa majoritate își văd de treaba. Voi , ca membrii nu sunteți îngrijorați sa fiți conduși de un infractor ca Dragnea?
    Cum folosesc banii acești mafioți de la PSD ? , angajând firma de lobby in Bruxelles ,auziți romani sa le schimbe imaginea din mafioți care au terorizat România , cu legile justiției , in oameni cumsecade ,care se ocupa de grădinărit , plantări de panseluțe, înlocuiri de borduri și alte sute de milioane de lei pe fereastra
    Sunteți voi de la PSD nu numai mafioți care au penetrat structurile de siguranța ale statului roman, recentul scandal de la Academia de Poliție , care a pus pe jar nu numai credibilitatea acestor instituții vitale dar încrederea cetățenilor , in siguranța noastră , a tuturor!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here