Circ: un oficiu poștal renovat a fost inaugurat de directorul general al Poștei cu sobor de preoți, covor roșu, pâine și sare

0
1990

Simțul ridicolului a fost încuiat în beci joi, la Târgu-Mureș, unde s-a montat o festivitate de inaugurare fastuoasă la redeschiderea unui banal oficiu poștal renovat.

Mobilizarea de forțe de la inaugurarea Oficiului Poștal nr. 9 din cartierul Dâmbu Pietros, Târgu-Mureș, a fost de proporții naționale. A venit de la București însuși directorul general al Companiei Naționale Poșta Română SA, Horia Grigorescu, scrie Mures.ro.

S-a adus un sobor de preoți, să sfințească încăperile, s-a pus covor roșu pe jos, iar oaspeții au fost întâmpinați cu pâine și sare. S-au adus și zeci de baloane galbene, comandate special cu inscripția “Poșta Română” pe ele.

La redeschiderea oficiului s-a pus covor roșu și s-au adus preoți. FOTO: mures.ro

Marea realizare pentru care s-a agitat atâta lume a constat în zugrăvirea pereților și modernizarea clădirii – toată operațiunea a durat 3 luni și a costat, de la buget, 240.000 de lei.

Copleșit de emoție, directorul general Horia Grigorescu a ținut chiar și un discurs, spunând că Oficiul Nr. 9 are acum un “sediu care să răspundă necesităților pe care le au angajații și clienții Poștei Române, păstrând, totodată, și această doză de autenticitate a Poștei Române“.

Pâine și sare pentru dom’ director la intrarea în minunatul oficiu poștal. FOTO: Mures.ro

Potrivit ultimelor date disponibile, în anul 2019 Poșta Română a avut 23.191 de angajați, o cifră de afaceri de 1.273.999.654 lei și un profit de 23.362.754 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here