Câștigă 23 de lei Pariu Gratuit pe SuperLiga, etapă de etapă!

0
166

Fluier de start în sezonul 2022-2023 al SuperLigii României, o ediție aparte, în care fiecare meci se trăiește ca o finală! 

Etapă de etapă, câștigi cât ai zice Super un Pariu Gratuit în valoare de 23 de lei, dacă pariezi cel puțin 22 de lei pe oricare dintre cele 8 dueluri ale rundei.

Regulamentul promoției Super 22+23 e aici.

Poți să urmărești fiecare meci în direct atât pe Superbet.ro, cât și în aplicația Superbet și să pariezi pe cele mai avantajoase cote din oferta SuperLive! Ai cote mărite în SuperLiga nu doar live, ci și înainte de meci. Fiecare joc beneficiază de ofertele SuperCota sau SuperExtra, deci vei avea cele mai mari cote pentru „soliști”, pariurile pe 1 (victorie gazde), X (egal), 2 (victorie oaspeți), precum și șansa dublă (pariurile 1X; 12; X2) fiind la cele mai bune cote pentru tine.

Toată oferta pe SuperLiga e aici.

Acum, e timpul să-ți faci intrarea pe teren! Alătură-te favoriților tăi și îți plătim pariul instant, dacă echipa pe care mizezi are un avans de două goluri în orice moment al jocului, pentru că SuperAvantaj e disponibil pentru toate cele 315 meciuri ale sezonului 2022-2023.

Și da, vârf-împins e promoția 22+23! Pariază cel puțin 22 de lei în fiecare etapă din SuperLiga și primești garantat 23 lei Pariu Gratuit!

Te poți inspira în orice moment pentru bilete de pariuri pe SuperLiga direct în SuperSocial. Instalează aplicația Superbet și profită și tu de inspirația și experiența unor pariori experimentați – între ei, ambasadori Superbet și jurnaliști sportivi de top!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here