sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăNewsAranjament mafiot pentru omul "Ciumei Roşii" la şefia DNA? Cazul Adina Florea-şeful...

Aranjament mafiot pentru omul „Ciumei Roşii” la şefia DNA? Cazul Adina Florea-şeful CNSAS ajunge la DIICOT

-

Atacul PSD-ALDE la statul de drept nu cuprinde doar justiţia şi propulsarea la vârful ei a unor personaje legate de clanurile penale (vezi conexiunea Lia Savonea-Cătălin Voicu, infractor dovedit). În joc intră şi instituţii conexe precum CNSAS, care pot influenţa planul „Ciumei Roşii” de a bloca statul român, lupta anticorupţie.

Astfel, şeful CNSAS este acuzat că ar fi favorizat emiterea unui document care s-o ajute pe Adina Florea, favorita clanurilor penale la şefia DNA, să preia conducerea instituţiei.

Alianţa pentru Combaterea Abuzurilor îl bănuieşte pe preşedintele CNSAS că ar fi comis abuz în serviciu, uzurpare de funcţii, fals intelectual, uz de fals şi comunicare de informaţii false în legătură cu avizul de necolaborare cu Securitatea ca poliţie politică emis pentru numirea Adinei Florea ca procuror şef al DNA. Alianţa susţine, în plângerea depusă la DIICOT, că preşedintele CNSAS, Consantin Buchet, a uzurpat atribuţiile Colegiului CNSAS şi a eliberat, prin încălcarea unor dispoziţii legale exprese, adeverinţa “cu conţinut nereal pe care a folosit-o ulterior trimiţând-o instituţiei solicitante”.

- Advertisement -

Alexandra Toader, membru CNSAS, a atras atenția, într-o notă trimisă în data de 3 ianuarie președintelui instituției, Constantin Buchet, că acordarea avizului CNSAS în cazul Adinei Florea – propusă din nou în fruntea DNA de ministrul justiției, Tudorel Toader – ridică o serie de probleme de legalitate, relatează EVZ.

CITIŢI ŞI:

Jocurile murdare ale lui Dragnea nu au ocolit nici Armata. Tot mai multe scandaluri legate de licitațiile trucate. Au explodat și nemții de la RheinMetall

Tudorel Toader zice că nu din cauza lui sunt omorâți și violați românii. Ministrul e mincinos și laș: recursul compensatoriu a fost impus de guvernarea PSD-ALDE, din care face parte!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -