marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsABSURDISTAN. Două știri despre cangrena totală a României

ABSURDISTAN. Două știri despre cangrena totală a României

-

Două știri au bântuit ieri mass-media românească. Una din Oltenia, cealaltă din Banat. Ce le unește? Corupția maladivă, lăcomia fără margini, iresponsabilitatea criminală, mizeria morală.

ȘTIREA NR. 1: Ambulanțele din Corabia nu mai ajung la bolnavi, pentru că 13 șoferi au fost puși sub control judiciar. Furau motorină. Șmenul lor a omorât oameni.

Serviciul de Ambulanță Corabia, județul Olt, a rămas fără angajați disponibili după ce procurorii au plasat sub control judiciar 13 ambulanțieri pentru delapidare, fals și uz de fals. Celor 13 le-a fost interzisă exercitarea profesiei pe o durată de 60 de zile.

- Advertisement -

Cum procedau hoțomanii? Explică procurorii, în documentele de urmărire penală: „La predarea turei de serviciu, în timp ce alimentează ambulanțele cu motorină, lasă ușa din partea stânga deschisă pentru a nu fi surprinși de camerele de luat vederi și pun motorină atât în rezervor, cât și în recipienții aflați pe podeaua ambulanței, în partea șoferului”.

Procurorii investighează 9 decese în 3 ani, cu suspiciunea că au fost provocate de intervenția tardivă la evenimente, în ultimii trei ani. Șoferii de pe ambulanțe mergeau încet ca să consume puțină motorină, astfel încât să poată sustrage combustibil.

Șefa Serviciului de Ambulanță Județean Olt este Marinela Prina, fosta soție a lui Minel Prina, fost primar și viceprimar din Slatina, notează G4Media. Minel Prina e omul de încredere al lui Darius Vâlcov și a fost condamnat în dosarul acestuia la 4,6 ani de închisoare.

- Advertisement -

ȘTIREA NR. 2: Două surori din Caraș-Severin au ajuns primărițe după ce soții lor, primari, au fost arestați

Olga Ghiță și Mira Radovancovici sunt surori și primărițe în comune vecine. Amândouă au bărbații arestați. Și ei, bărbații, au fost primari în aceleași comune.

Olga Ghiță era soție de primar în comuna Socol. Dar cum bărbățelul ei, Valentin Ghiță, a fost arestat de DNA în 2016, cu puțin timp înainte de alegeri, Olga și-a depus candidatura și a câștigat.

Și Mira Radovancovici era soție de primar, dar peste deal, în comuna Pojejena. Omer Radovancovici, primarul, a fost condamnat pentru contrabandă cu țigări în toamna anului trecut. Pedeaspsă cu executare, deci adio primărie! Mira s-a orientat rapid: a intrat în cursă și duminica trecută a câștigat alegerile parțiale.

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Primaria – mostenire de familie. Se poate face si succesiunea catre copii. Aia care spune ,,reusim impreuna,, catre cine se adreseaza? Cumva,catre votantii care vor sa viziteze la parnaie pe barbate-sau?!!! Despre aia cu ambulantele….stiti cum e? Ca stirea din perioada razboiului cand regalistii sustrageau din cantitatea de alimente pentru soldatii de pe front.Mare magarie!!!!

  2. Chiar de-or fi soferi tineri, la o bere, au auzit destule povestiri placute ale soferilor comunisti cum furau benzina, cum ‘se descurcau’. Asa ca, indiferent de salarii, distractia continua.
    Sint si acum romini care se lauda ca au primit pachete din Germania cu cafea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -