joi, octombrie 24, 2024
AcasăAnunțuriDECES: Bogdan C. Simionescu, fost vicepreședinte al Academiei Române

DECES: Bogdan C. Simionescu, fost vicepreședinte al Academiei Române

-

Institutul de Chimie „Coriolan Drăgulescu” din Timișoara anunță cu profundă tristețe stingerea din viață, joi, 24 octombrie 2024, a academicianului Bogdan C. Simionescu, fost vicepreședinte al Academiei Române, unul dintre cei mai reputați cercetători ai Institutului de Chimie Macromoleculară „Petru Poni” și ai chimiei românești.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

3 COMENTARII

  1. Am fost student la Iasi in perioada ’77-’82.Tatal lui Bogdan Simionescu era considerat un gunoi de studenti si de ieseni deoarece a fost singurul, ca Rector al Institutului de Chimie din Iasi , care a acceptat sa-i dea doctoratul in chimie Elenei Ceausescu ptr o lucrare mediocra , ceva cu polimeri, facuta de o inginera de la Cercetare de pe platforma Savinesti. Iar acest,,academician” a fost intreaga sa viata o beizadea a tatalui sau sprijinit mereu de acesta si de amicii sai ptr ca asa-i in TRomania.Nu sunt de acord cu prostias ,,Despre morti numai de bine” ptr ca ar trebui sa-l vorbim de bine pe Stalin, Hitler, Mao, Ceausescu, Ramaru…

  2. Si apropo , Academia Romana este un container de gunoaie nereciclabile dar extrem de toxice ptr Societate.Seful acestei institutii are atestat de turnator de la CNSAS iar despre restul va pot scrie l;a greu mizeriile in care au dfiost si sunt bagati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -