miercuri, octombrie 9, 2024
AcasăNewsN. C. Munteanu: "O caricatură de om politic" și cele trei găuri...

N. C. Munteanu: „O caricatură de om politic” și cele trei găuri ale lui Iohannis

-

Reputatul publicist Neculai Constantin Munteanu, fost jurnalist de calibru la Radio Europa Liberă în anii ’80, îl ridiculizează pe Rareș Bogdan (PNL), după ce acesta a apărat terenul de golf al lui Klaus Iohannis, construit special pentru el la vila prezidențială de la Neptun.

„O caricatură de om politic” – așa îl vede Neculai Constantin Munteanu (82 de ani) pe europarlamentarul Rareș Bogdan (50 de ani).

„O caricatură de teren de golf” – așa definește N. C. Munteanu ce-a văzut la Neptun, pe „moșia lui Iohannis”.

Venerabilul publicist taxează sever încercarea europarlamentarului PNL de a minimiza abuzul lui Iohannis în folosirea banilor publici: „În explicația lui Bogdănel, cuvintele-cheie sunt «pajiște» și «găuri». «Pajiște» este ca să aibă unde să pască boii liberali, iar «găuri» – ca să aibă unde să dea proștii liberali”.

- Advertisement -

Pamfletul lui Neculai Constantin Munteanu

„Pășune cu găuri și cu Rareși Bogdani”

„O caricatură de om politic, Rareș Bogdan, a sărit în apărarea lui Klaus Iohannis, în legătură cu caricatura de teren de golf care i-a răsărit în curtea vilei prezidențiale de la Neptun.

Ca toată (s)nobilimea română care, după intrarea în politică, se apucă de sporturi nobile, așa cum Ceaușescu practica vânătoarea, Rareș e și jucător de golf și, deci, se pricepe.

«Eu sunt un jucător de golf foarte bun. Am fost pe multe terenuri de golf din lumea asta», asta în privința priceperii.

- Advertisement -

Apoi, în privința caricaturii de la Neptun, «n-are nicio legătură cu un teren de golf e o pajiște cu trei găuri». Oul lui Columb! Genială explicația lui Bogdănel, iar cuvintele-cheie sunt «pajiște» și «găuri». «Pajiște» este ca să aibă unde să pască boii liberali, iar «găuri» – ca să aibă unde să dea proștii liberali.

Că altă explicație a săritului din baie al lui Răreșel eu chiar că nu găsesc.”

Neptun, vila prezidențială: piscină în lac + teren de golf cu 3 găuri

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cei 4+1 membri ai CCR care au hotărât că Ciolacu trebuie să fie președinte fără adversar în turul 2. Curtea face jocul PSD pe față: forțează o finală Ciolacu – Simion, prin eliminarea Dianei Șoșoacă

Ciolacu se face că și-a găsit diplomele, dar nu le arată! Trebuie să-l credem că a luat 7,03 la Bac și 9 la licență. Analfabetul: „Să închidem acest circ care la început l-am crezut că este unul pur și simplu într-o limită normală!”

* VIDEO. S-a format Alianța Forțelor de Dreapta: FD – PMP – AD – PNȚMM. Ludovic Orban: „Duceţi-mă în turul 2 şi-l bat pe Ciolacu de-i sună apa-n cap!”

* Răzbunarea nebunească a lui Geoană: îl acuză pe un jurnalist că vrea să-l asasineze pe procurorul general al Bulgariei! Ca ultimul bârfaș de mahala, fostul șef al PSD a ventilat o minciună debitată de „Șoșoacă Press de Bulgaria”

* Iohannis şi-a decorat liceul la care a predat, dar și pe cel al nevestei! Doar 5 colegii din țară au avut acest privilegiu, Sibiul este singurul județ cu două

Articolul precedent

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -