luni, octombrie 7, 2024
AcasăUtile(P) Cum să asortezi vestele matlasate?

(P) Cum să asortezi vestele matlasate?

-

Știi deja cât de cool este o vestă matlasată, iar dacă ești în căutarea unei noi piese care să se potrivească tendințelor sau dacă vrei mai multe idei de styling cu această haină versatilă, ai ales perfect.

Vesta matlasată este considerată vedeta sezonului de toamnă. Și-a câștigat popularitate datorită aerului urban relaxat și a versatilității crescute. Ea face ca orice outfit să arate de milioane. Mai mult, dă vibe-ul casual-urban perfect, fără să încerci prea mult. Așa că hai să vedem cum poți să porți veste matlasate și să creezi ținute care au impact!

Relaxată, dar cu stil – blugi baggy și vestă matlasată

Imaginează-ți că este o zi de toamnă, cu soare blând și un aer „chill”, care îți amintește că vara s-a dus. Te grăbești să ieși din casă, dar vrei să arăți bine fără să pierzi prea mult timp în fața oglinzii. Ce faci? Îți pui rapid perechea preferată de blugi baggy de damă, un tricou alb simplu și o vestă matlasată într-o nuanță intensă de galben muștar sau un verde închis. Te simți bine, iar look-ul tău are acel „je ne sais quoi” care face ca totul să pară perfect.

Aruncă și niște sneakers chunky în combinație și ești gata să ieși cu prietenii la un brunch spontan sau să explorezi orașul!

- Advertisement -

Street-style cu blugi negri – cool și simplu

Vrei un outfit care să spună „nu-mi pasă mult, dar tot sunt senzațională”? Ei bine, pentru a obține acest efect, combină o pereche de blugi negri de damă (să fie largi, cu buzunare laterale mari, pentru că sunt în tendințe) cu o vestă matlasată scurtă și o eșarfă colorată!

Gândește-te cum te plimbi pe străzile aglomerate ale orașului, poate îți iei un latte to-go și te oprești să faci câteva poze pentru Insta. Ai pe tine blugi negri comozi, o vestă scurtă neagră și bocancii care îți dau acel aer de bad girl, te simți bine și arăți perfect.

- Advertisement -

Sporty & fresh – pregătită pentru orice aventură

Ai în plan o zi plină? Vei fi în mișcare și vrei să te simți liberă, dar totuși să arăți super stylish? O vestă matlasată oversized este alegerea perfectă pentru un look sporty cu mult stil. Combină-o cu o pereche de pantaloni de trening și un crop top!

Imaginează-ți că te pregătești să te duci la o sesiune shopping, dar te întâlnești și cu prietenii la o cafea după. Vesta matlasată îți asigură confortul de care ai nevoie pentru toate activitățile, iar look-ul sportiv pe care l-ai creat e fresh și cool.

All-black și ready to slay – subtilă, dar fără efort

Există zile în care pur și simplu vrei să fii subtilă, însă nu vrei să te obosești alegând hainele. Imaginează-ți că te îndrepți spre o ieșire cu fetele la un rooftop bar sau ai o întâlnire. Alege un outfit all-black cu blugi negri de damă, o vestă matlasată neagră și un pulover supradimensionat! Adaugi niște cizme înalte și ești gata să cucerești orice petrecere sau întâlnire. Vesta aduce exact acel contrast subtil care face ca look-ul tău să nu fie plictisitor, iar tu rămâi stylish.

Dacă încă nu ai în garderobă o vestă matlasată, nu mai aștepta, e salvatoare! Verifică noile modele de la Cropp pe https://www.cropp.com/ro/ro/femei/imbracaminte/geci-paltoane/veste! O să găsești modele trendy, perfecte pentru orice ocazie. Fie că vrei ceva casual, sport sau stilysh, ai de unde alege, aici există ceva pe placul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -