vineri, septembrie 27, 2024
AcasăPariuri sportiveÎncepe Europa League! Super-oferta pentru meciurile de miercuri

Începe Europa League! Super-oferta pentru meciurile de miercuri

-

Miercuri debutează faza principală din Europa League, competiție care a adoptat un sistem similar cu cel din Liga Campionilor, cu mult mai multe partide în faza grupelor.

Astăzi intră în competiție echipe precum FC Porto, Lazio, Manchester United sau Real Sociedad.

Vezi oferta pentru meciurile de marți din Europa League!

Duel de foc pentru Răzvan Lucescu

Galatasaray Istanbul, eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor, intră în competiție după un început de sezon intern puternic, cu 6 victorii consecutive în liga turcă.

- Advertisement -

În ciuda unui eșec cu 0-5 împotriva lui Beșiktaș în Supercupă, Galata – campioana Turciei – își propune acum un parcurs lung în Europa, având un lot impresionant, inclusiv nigerianul Victor Osimhen, adus sub formă de împrumut de la Napoli.

Campioana Greciei, PAOK Salonic, este în formă, având o singură înfrângere în ultimele 16 meciuri din toate competițiile. Acea înfrângere a venit într-un meci dramatic, în turul 3 al Ligii Campionilor, împotriva campioanei Siediei, Malmö FF. În returul de pe teren propriu, PAOK a pierdut în prelungiri, fiind „retrogradată” în Europa League.

Echipa lui Răzvan Lucescu a răspuns impresionant, câștigând cu 6-0 la general împotriva lui Shamrock Rovers, în play-off-ul C2, și acum caută să înceapă puternic faza principală.

- Advertisement -

Cotă 1,60 pentru victorie Galatasaray!

Misiune ușoară pe „Teatrul Viselor”

Manchester United își începe campania din Europa League împotriva echipei olandeze Twente Enschede pe „Old Trafford”. Acesta este primul meci între cele două echipe, dar United are un palmares solid împotriva echipelor olandeze pe teren propriu, pierzând o singură dată în 9 întâlniri.

Deși au avut un început de sezon inconsistent, „diavolii” sunt printre favoriții la câștigarea Europa League, competiție în care au triumfat ultima dată în 2017.

Echipa antrenată de olandezul Erik ten Hag vine după o remiză (0-0) în Premier League, pe terenul londonezilor de la Crystal Palace, și ocupă locul 11 după 5 etape.

De cealaltă parte, Twente a terminat pe locul 3 în Eredivisie în sezonul trecut și a început bine noua ediție, ocupând în prezent locul 4, după două victorii consecutive. Aceasta este prima campanie europeană a echipei din Enschede din 2012-2013 încoace.

Olandezii speră să pună capăt unei serii de 7 meciuri fără victorie în Europa League, dar ei nu au un palmares optimist în fața echipelor engleze: o singură victorie în 13 întâlniri.

Cotă 1,34 pentru victorie Manchester United!

Meci tare pe Coasta de Azur

Nice și Real Sociedad se confruntă miercuri pe „Allianz Riviera”, cu ambiția de a începe campania din Europa League cu o victorie. Francezii intră în joc cu un moral ridicat după o victorie cu 8-0 împotriva lui Saint-Etienne în Ligue 1, partidă în care Youssoufa Moukoko a marcat de două ori. Nice se află pe locul 7 în campionatul francez.

De cealaltă parte, Real Sociedad are dificultăți în La Liga, câștigând doar unul dintre cele 7 meciuri de până acum. Aum, după o serie de 5 partide fără victorie, inclusiv o remiză dezamăgitoare cu 0-0 împotriva lui Real Valladolid, echipa bască speră să se redreseze în Europa. Rămasă fără jucători-cheie precum norvegianul Alexander Sorloth și spaniolul Mikel Merino, plecați în vară, Real Sociedad vizează să repete un succes similar cu cel din Champions League de anul trecut.

Cotă 2,45 pentru victorie Nice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -