vineri, septembrie 20, 2024
AcasăPoliticăDan Voiculescu încearcă să-l bage pe Piedone în Parlament pe lista PSD,...

Dan Voiculescu încearcă să-l bage pe Piedone în Parlament pe lista PSD, așa cum i-a băgat și beizadeaua în 2020. „Interlopul” vrea să fie senator de Giurgiu

-

„Caracatița Piedone”, pripășită la Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) al ex-pușcăriașului Dan Voiculescu, se salvează prin PSD. „Interlopul” Cristian Popescu Piedone va candida pe locul 1 pe lista PSD Giurgiu la Senat.

În 2020, Cristian Popescu Piedone era ales primar al Sectorului 5, iar fiul său Vlad Popescu devenea deputat, plasat pe lista PSD în județul Suceava. Tatăl avea 57 de ani, iar beizadeaua – 31 de ani.

În 2024, Vlad Popescu a fost ales primar al Sectorului 5, iar tatăl său se pregătește să devină senator, plasat de PUSL (Dan Voiculescu) pe lista PSD în județul Giurgiu.

Este rezultatul „curvăsăriei politice” pe care o practică Dan Voiculescu în combinația perenă cu PSD: oferă gherilă mediatică și obține funcții în stat. Așa s-a eternizat Maria Grapini în Parlamentul European, așa reușește un partiduleț ridicol, fără electorat în spate, să-și plaseze destui oameni în Parlament, în Guvern și în alte instituții ale statului. În contrapartidă, Antena 3 a organizat campanii jenante de promovare editorială a PSD și de linșare a adversarilor politici ai acestuia.

- Advertisement -

Și el e interlop!

Acum, surse din PSD susțin că încă primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone (care în octombrie îi va preda mandatul fiului său), ar urma să candideze la Senat pe primul loc al listei PSD Giurgiu.

Anunțul oficial trebuia făcut joi după-amiază, dar a fost amânat. Se pare că în interiorul PSD au apărut câteva voci care se opun acestei candidaturi, din cauza proastei reputații a ex-pușcăriașului Piedone, dar și a faptului că acesta a făcut concurență candidatei PSD, Gabriela Firea, la alegerile din 9 iunie, de la Primăria Capitalei, câștigate lejer de Nicușor Dan.

Semi-analfabet confirmat, Piedone e înconjurat de interlopi, iar în luna mai a acestui an, la depunerea candidaturii la Biroul Electoral al Municipiului București, el apărea în public cu un tricou pe care scria: „Și eu sunt INTERLOP”.

- Advertisement -

Tot în acest an au apărut dezvăluiri incredibile despre caracatița construită de populistul caraghios Piedone la Primăria Sectorului 5. Acesta și-a angajat zeci de rude, într-un caz de nepotism greu de egalat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Robert Turcescu îi numește „patrioți“ pe șefii MApN care au întârziat livrarea sistemului Patriot către Ucraina. „S-a tras de timp cât s-a putut!“, se bucură rusofilul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -