GALERIE FOTO. Despărțirea anului în tenis: Elina Svitolina – Gael Monfils. 25 de poze cu cel mai spectaculos cuplu din sport

0
1500

Francezul Gael Monfils (34 de ani, locul 11 ATP) și ucraineanca Elina Svitolina (26 de ani, locul 5 WTA) s-au despărțit din nou. Ei au mai avut o „sincopă” în vara lui 2019, dar s-au regăsit rapid. Între timp, cuplul părea să se fi sudat.

Monfils a anunțat despărțirea de Svitolina printr-un mesaj postat pe Instagram. Simpaticul francez, unul dintre cei mai spectaculoși tenismeni din circuit, le-a explicat fanilor de ce el și Elina au luat această decizie.

„Elina li cu mine am decis să luăm o pauză de la relație. Decizia a fost incredibil de grea, pentru că încă ne iubim. Dar suntem doi foarte buni prieteni care au realizat că este momentul să ne oferim spațiu și să ne ajutăm reciproc să trăim vieți cât mai fericite și cât mai împlinite. Nu vom face mai multe comentarii și vă mulțumim anticipat pentru că ne respectați intimitatea”, a scris francezul.

Ulterior, și Svitolina a postat același mesaj, și tot pe Instagram.

Elina Svitolina și Gael Monfils au început relația în ianuarie 2019, pe când el avea 32 de ani, iar ea 24. Cei doi s-au despărțit în vara lui 2019, dar după o scurtă perioadă au reluat relația.

În ultimii doi ani, a fost cel mai mediatizat cuplu din tenisul și chiar din întreg sportul mondial. Și-au făcut împreună chiar și o pagină comună de Instagram (g.e.m.s.life), iar iubirea lor era aproape zilnic împărtășită pe rețelele sociale. Această pagină a celor doi, cu 122.600 de urmăritori, a fost dezactivată azi, în ziua anunțului despărțirii.

Svitolina și Monfils și-au transmis mesaje de dragoste inclusiv la Australian Open, unde ea a fost eliminată surprinzător în turul 4 („optimi”) de americanca Jessica Pegula, iar el a fost eliminat și mai surprinzător, în primul tur, de finlandezul Emil Ruusuvuori.

La Melbourne, Elina a desenat o inimă pentru Gael, pe camera TV:

GALERIE FOTO

 

 

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here